Stugsommar

Du kan hyra stuga med båt hos oss!

Är du sugen att ta med vänner eller familjen på en fiskesemester i år?

Då är den perfekta lösningen att hyra en stuga med båt tillgänglig.Detta ger er möjligheten att få ett bekvämt boende samtidigt som ni kan ge er ut med båten när ni vill. Till flera av våra stugor ingår även kanot eller kajak och du kan ofta välja att hyra en motor till roddbåten.

Boka stuga med båt

Hos oss kan du hyra stuga med båt ett par dagar, en vecka eller ännu längre på din semester, valet är ditt. I vårt utbud finns stugor med båt över hela Sverige och för alla smaker och plånböcker. Med andra ord allt du behöver för årets fiskesemester.

Är du sugen på en semester på västkusten eller i Halland? Kanske semestrar du hellre vid en sjö i Södermanland eller så föredrar du att semestra i Småländska Kronoberg, med sin mångfald av vackra sjöar eller i Värmlands skogar nära norra Vänern. Vi har stugor över hela Sverige för alla smaker och plånböcker.

Semester med båt vid en sjö eller vid bryggan i havet är en dröm för många. Det behöver inte kosta skjortan eller vara krångligt. Det kan vara fullt tillräckligt med en liten roddbåt som ligger och guppar i sjön under tiden du metar abborre, sik eller kanske makrill vid Bohuskusten. Här hos Stugsommar har vi många fina stugor där båt finns tillgänglig, både där den ingår i hyran men även där den kan kostar en liten slant extra. Båt inkuderat i stughyran är ganska vanligt hos oss så gör som så många andra - passa på att söka en ledig stuga till din semester här under där alla stugor har båt tillgänglig via stugägaren. Som tidigare nämts är de flesta båtar inkuderade i priset.