Stugsommar

Boka sommarstuga/hus med flexibel omboking hos Stugsommar

 
Vart vill du resa?Vart ska du? 
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 1.652 resultat.
Sök på kartan

Boka din semester med hus som har Flexibel Ombokning


I Sverige finns det gott om vackra stugområden om du vill komma ifrån vardagen och hitta en stuga eller ett hus i vacker miljö. Leta efter hus med den blå texten ”Flexibel Ombokning” och boka din semester i Sverige före 31 maj 2020 .

När du bokar en stuga/hus med flexibel ombokning kan du avboka upp till 2 veckor före ankomst, men senast den 30 juni 2020 . Därefter gäller de vanliga avbokningsreglerna.

Hitta och hyr ett hus med flexibel ombokning här:


Vad menas med Flexibel ombokning?


Miljöombyte förnöjer och passa på att boka en minisemester under vårens många helgdagar. Här kan du tillbringa långledighet och äta en god middag ute på en terrass, finna lugnet med utsikt över sjön eller bo alldeles intill havet i en mysig stuga i vackra Sverige.

Leta efter en stuga eller ett hus på vår hemsida med den blå texten "Flexibel Ombokning", och boka senast 31 maj 2020. Du kan hitta tillgängliga stugor och hus för din en härlig weekend i vår eller boka upp en stuga redan nu inför sommarlovet och semestern.

När du hyr ett hus i år med flexibel ombokning kan du ändra din bokning upp till 2 veckor före ankomst, men senast den 30 juni 2020 . Fram till det datumet kan du boka din vistelse.


Efter den 30 juni 2020 gäller de vanliga avbokningsreglerna.

Gäller min bokning flexibel ombokning?


I samarbete med våra husägare är nu möjligt att säkra en ombokning av ett antal av våra hus .

Din säkerhet är högst prioriterad hos Stugsommar


På Stugsommar följer vi myndighetens riktlinjer . Därför har vi också lagt till ett antal åtgärder för att säkerställa både dig och oss.

Vi har bland annat lagt till olika åtgärder i samband med utlämning av nycklar och städning av våra stugor och hus.