Menu

Stugsommar
hyra stuga, boka sommarstuga, boka sommarhus, stugor, sverige, stugor västkusten, stugor halland, stugor österlen, stugor öland, stugor göteborg, stugor stockholm, stugor skåne, stugor värmland

Boka bästa stugan till din nästa semester!

Välj enkelt en sommarvecka här:
Vecka 26
Vecka 27
Vecka 28
Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31

Att hyra stuga eller att boka sommarstuga i god tid är alltid en fördel. Snabbare än man anar är vintern förbi och vi nalkas den ljuva sommartiden igen. Att hyra stugor i Sverige blir mer och mer popuärt bland både svenska och utländska gäster.
Passa på när utbudet är som störst att boka den bästa stugan innan någon annan gör det före dig! De stora och bästa stugorna bokas alltid först.

Upptäck Sverige!

Varför inte upptäcka allt som Sverige har att erbjuda eller kanske återuppleva allt? Sverige bjuder på en helt fantastisk och omväxlande natur. Här finns härliga sandstränder, lena klipphällar, underbar skärgård, öppna landskap, höga berg och djupa skogar. Här finns röda små stugor, pittoreskasjöbodar, vackra slott och herrgårdar.

Fiska Fisket har en stark tradition i Sverige. Det finns många olika fiskemöjligheter, som till exempel havsfiske längs kusterna, flugfiske vid en forsande fjällbäck eller att stilla meta i en insjö.

Var rädd om allemansrätten Allemansrätten är unik för Sverige och en viktig del av den svenska kulturen. Den innebär att alla får vara i naturen, även på områden som någon annan äger. Detta är inte möjligt i något annat land där stora delar av naturen är privatägd. Allemansrätten gör Sverige unikt och vi skall vårda denna väl. Ta alltid med dig ditt skräp från platser du vistas på. Ha med dig en extra soppåse till ditt skräp och kasta den sedan i en för ändamålet avsedd soptunna.

Cykel- och vandringleder Det finns en mängd vandrings- och cykelleder att välja mellan.

Aktiviteter och utflyktsmål För familjen finns det oändliga möjligheter till spännande aktiviteter och utflyktsmål. Några av de största och mestkända är: Astrid Lindgrens värld, Liseberg, Skara Sommarland, Kolmårdens djurpark, Gröna Lund men givetvis många, många fler.

Museum, slott och kyrkor Det finns över 300 museum i Sverige. De är av skiftande slag och här finns något för alla att lära. Ett av de mest välkända är Stockholms Vasa museum men också Skansen som är ett friluftsmuseum.

Sverige är ett variationsrikt land vare sig man söker lugnet i naturen eller liv och rörelse på en turistort. Ett kontrasternas land - från högsta fjälltoppen till det platta slättlandskapet. Från minsta lilla röda stuga till största slottet. Från vida havet till lilla sjön. För att ta till en gammal men inte omodern slogan: Sverige är fantastiskt!