Stugsommar

Stuga: Ekerön

Stuga: Ekerön, Ekerö, Uppland

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen4.0 av 5.0

Stugans faciliteter

6
3
150m²
nej
nej
Inkl.
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Smart-tv
 
2 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1970, renoverat 2011
 
1,6 km till restaurang
 
1,6 km till affär
 
800 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 24/3-2024 till 4/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 10382
Stugkategori: ★★★★
Gästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

1 Vardagsrum: Radio, CD, DVD, Chromecast, Netflix, Bluetooth, kabel-tv
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 säng och 1 extrasäng, 1 säng och 1 extrasäng
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Wc, tvättställ
Bad/WC: Wc, tvättställ, badkar, golvvärme
1 Tvättstuga: Tvättm., torktumlare, dusch
och: Altan, altan med tak, elvärme, luft/luft värmepump, lekredskap, gasgrill, naturtomt 180 m², trevlig möblering, villakvarter, Rökförbud

Mer om stugan

På fantastiska Ekerö har ni här möjlighet att utforska allt Mälaröarna har att erbjuda under er semester i detta trevliga gavelradhus! Perfekt beläget med oslagbar närhet till bad endast 800 meter bort, vacker natur, centrum, restauranger och allt man kan tänkas behöva. Här bor ni bekvämt i ett rymligt radhus med lummig, grönskande skog intill knuten och två olika uteplatser. Här är den perfekta utgångspunkten för er som vill uppleva den sommaridyll Mälaröarna bjuder på. Fantastiskt friluftsliv som gjort för rekreation och närhet till intressanta besöksmål som Drottningholm och historiska Birka på Adelsö. Varmt välkomna till ett av Stockholms sommarparadis!

I trevligt radhusområde på Ekerö bor ni här på generösa ytor fördelat på två plan och källare. Ni välkomnas av en trevlig uteplats på framsidan där morgonkaffet kan avnjutas i solen. På entréplan finner ni de sociala ytorna samt wc och en trappa upp tre sovrum med en dubbelsäng, en 120 cm säng och en 105 cm säng och badrum. De två extrasängarna kan ni placera där ni önskar, förslagsvis i sovrum, vardagsrum eller källare. Via vardagsrummet når ni en trevlig uteplats i söder med markis mot grönskande allmänning. Här finns ett flertal lekredskap som studsmatta och fotbollsmål ni kan disponera över. Det finns även flera lekplatser i kvarteret. Huset har larm med rörelsedektorer, men dessa är avstängda under er vistelse.

Precis utanför huset gränsar Jungfrusundsskogen, ett stort friluftsområde med utegym och ett flertal stigar. På en kort promenad på ca 800 meter genom denna skog når ni Lundhagsbadet, en långgrund sandstrand med brygga. Även Södran och Närlundabadet är fina badplatser i närheten. Även i populara Jungfrusund finns badmöjligheter men även restauranger och flera sportaktiviteter. Ekerö har ett stort utbud av olika aktiviteter som Bikepark, paddel, vattensporter som jetski och för er som vill spela golf finns flera golfbaor att välja på som Troxhammar, Drottningholm och Mälarö Golf.

Missa inte ett besök på Juntras Grönt, fantastiska egenodlade råvaror och mycket god mat! Ett måste är även ett besök på Rosenhill, där ni kan göra er egen must, shoppa i gårdsbutiken och äta något gott i deras restaurang & café. Listan kan göras lång, välkomna att hitta just era favoritplatser!

Om området

Du är här: Ekerön, Ekerö, Stuga 10382, 6 personer, Gratis internet