Stugsommar

Stuga: Vimmerby

Stuga: Vimmerby, Småland

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
2
130m²
nej
nej
1,2 km
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Byggår 1928, renoverat 1975
 
24 km till restaurang
 
10 km till affär
 
1,2 km till sjö
 
1,2 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 28/4-2024 till 4/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 53458
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 1,2 kmGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
DFörvaring
EIngång
KKök
OVardagsrum
STUndervåning
SPMatsal
VSovrum
3 Vardagsrum:
2 Sovrum: 1 dubbelsäng, 2 sängar
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: Balkong, centralvärme, jordvärme/bergvärme, kolgrill, naturtomt med träd 1500 m², på landet

Mer om stugan

Mysigt hus där ni bor på Småländska landsbygden i Gåsefall med magisk utsikt över ängar, skog och åkrar men ändå har närheten till Vimmerby.

Ni har bara 7km till populära Wirum Älgpark där ni kan åka på älgsafari i safarivagnar där ni kan mata och klappa älgarna samt se dom vackra dovhjortarna. Här finns även servering av fika och glass samt en lekpark för barnen. I Smedstorpasjön som ligger ca 1km bort kan ni bada.

Huset har en stor trädgård med utemöbler och diverse fruktträd som kantas av en vacker gärdsgård åt ena hållet. Här kan ni njuta av naturen och de fina vyerna. Ni har ett stort kök med matplats samt det mesta ni kan komma att behöva. Det finns hela tre sällskaps rum. I det största finns matplats och soffmöbler. Det minsta är en vacker matsal. Det tredje har en soffa och skrivbord.

Ni har ett rymligt badrum med Wc, handfat, stor dusch samt tvättmaskin. Ett vacker trapp tar er upp till andra våningen där det finns balkong samt två sovrum. Det ena med en dubbelsäng, det andra med två enkelsängar.

Vill ni ha större badplats med brygga finns t.ex. Gränssjön i Tuna nära. Ni har en mängd dagsutflykter om ni önskar. I mysigt pittoreska Vimmerby finns restauranger, affärer fina badplatser samt en höghöjd/ziplinepark för den som vill ha en utmaning. Det finns Astrid Lindgrens Värld som brukar vara populärt för barnen. Ni kan besöka många av de platser där Astrid Lindgrens filmer spelats in som t.ex Bullerbyn och Emils Katthult. Även hennes barndomshem Näs går att besöka. Upplev inspelningsmiljöerna i Filmbyn där det även finns utsökt hemgjord glass. I den gamla bondbyn Ingebo hagar kan ni gå guidade visningar hos gårdens djur. Missa inte Mellingerums Café där det finns lunch, fika och Napolitansk pizza i härliga omgivningar. Ni har även Skogens honungscafé i Flohult och Ellens Äppelställe i Tuna. Här finns också gårdsbutik och vandringsleder.Mataffär finns i Tuna 1km bort.

Om området

Du är här: Vimmerby, Småland, Stuga 53458, 4 personer, Tvättmaskin