Stugsommar

Stuga: Braås

Stuga: Braås, Växjö, Småland

Gästomdömen

Baserat på 2 gästomdömen4.0 av 5.0

Stugans faciliteter

6
2
74m²
ja
nej
Inkl.
300 m
 
Smart-tv
 
1 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1957, renoverat 2022
 
1,5 km till restaurang
 
1,5 km till affär
 
300 m till sjö
 
300 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 48731
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 300 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
TETerrass
UInglasat uterum
VSovrum
2 Vardagsrum:
2 Sovrum: 1 säng och en våningssäng med två bäddar, 1 säng och en våningssäng med två bäddar, spjälsäng
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, frysbox 250 l eller större, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
1 Tvättstuga: Tvättm., torktumlare
1 Udestue: Utemöbler, kolgrill
och: Pelletspanna, trädgård 1400 m², på landet, Rökförbud

Mer om stugan

Välkommen till ett hus beläget i idylliska Ramnåsa by mitt i Småland. Här finner du helt underbar natur precis runt husknuten, med hagmark angränsande till husets uppvuxna, delvis instängslade trädgårdstomt. 300 meter från huset finner du en liten badsjö med en liten sandstrand och brygga och grillplats.

Huset är nyrenoverat och i superbra skick, nya fönster och ytskikt. I hallen, som är rymlig nog att förvara ytterkläder och skor i, finner du också badrummet. Det är fräscht, inrett med en relativt ny duschkabin med bra storlek, handfat och wc. Från hallen kommer du in i ett L-format allrum/vardagsrum med stort bord, en härlig hörnsoffa och tv. Här kan sällskapet verkligen trivas tillsammans i ett smidigt och väl avgränsat rum. Från det stora allrummet kommer du in i de två ljusa, fina sovrummen. Varje sovrum är inrett med en våningssäng samt en bra enkelsäng. Den mesta av inredningen är ny och stilsäker. Till höger i allrummet kommer du in i köket. Här finner du all utrustning du behöver för att laga mat och baka, samt diskmaskin. Även här finns en matgrupp bestående av köksbord och stolar. Allrummet är centralt i huset, och det leder dig också ut till den delvis inglasade altanen med tak, där utemöbler finns till gott och väl tio sittande. En trappa ner från altanen tar dig till ett trädäck med plats för ytterligare en sittgrupp. I husets källare, som du kommer till via en trappa ner från köket, finner du en välutrustad tvättstuga och – om du önskar, en matkällare.

I detta hus bor du och ditt sällskap väldigt gott utan distraktion. Dädesjö är närmaste lilla ort och där finner du Dädesjö gamla kyrka, som är väl värd ett besök. Närmsta större ort med livsmedelsbutik och andra butiker är Lenhovda, en kvart bort med bil. Första större stad är Växjö där du finner ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer, ett välbesökt inomhusbad, kultur samt Växjö domkyrka.

Om städer inte är det som drar finns närhet till allt du kan älska med Småland i form av natur, sjö och å för fiske och båt och kanotturer. Om hösten kanske sökandet efter skogens gull lockar liksom vandring i spröd grönska om våren. Kort sagt kan det här huset fungera som bas och utgångspunkt för alla utflykter du kan önska i Småland, liksom fungera mycket väl för dagar bara runt huset likaväl.

Om området

Du är här: Braås, Växjö, Stuga 48731, 6 personer, Gratis internet