Stugsommar

Stuga: Åhus

Stuga: Åhus, Kristianstad, Skåne

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

3
1
55m²
nej
nej
Inkl.
7 km
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
1 badrum
 
Byggår 2019
 
400 m till restaurang
 
600 m till affär
 
1,8 km till kust
 
1,8 km till kust
 
7 km till fiskesjö
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 6/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 54494
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 1,8 kmGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
KKök
OVardagsrum
Pr.Privat
STUndervåning
VSovrum
1 Vardagsrum: CD, DVD
1 Sovrum: 2 sängar och 1 extrasäng
Kök: Kokplattor, kylskåp m/frysfack, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
1 Utomhus: Utemöbler, kolgrill
och: Elvärme, luft/luft värmepump, gemensam tomt 75 m², villakvarter

Mer om stugan

Välkommen till detta fantastiska gästhus med enastående hög standard beläget i det vackra Åhus med närhet till stadens puls, restaurangutbud och underbara stränder. Detta hus kommer att förvandla din vistelse till en minnesvärd upplevelse med sina bekvämligheter och charm.

Det rymliga vardagsrummet och köket i detta gästhus är perfekt utformade för att erbjuda en inbjudande och social atmosfär. Här kan du koppla av och umgås medan du tillagar en enklare middag eller frukost i köksavdelningen. En trappa leder dig upp till ovanvåningen, där du kommer att bli hänförd av det luftiga sovrummet med sina vackra takbjälkar. Här kan du vila och återhämta dig i en oas av komfort och harmoni. Den genomtänkta designen ger dig gott om utrymme att sträcka på dig och njuta av lugnet.

Det stora och fräscha badrummet är en verklig pärla i detta gästhus. Här kan du unna dig ett en uppfriskande dusch efter en dag full av äventyr. Den moderna inredningen och de eleganta detaljerna skapar en känsla av hotell och välbefinnande. Uteplatsen med grill är den perfekta platsen social samvaro. Här kan du njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar medan du grillar dina favoriträtter.

Detta gästhus med hög standard i Åhus erbjuder dig en perfekt kombination av komfort, stil och funktionalitet. Låt dig bli förtrollad av den skönhet som omger dig och njut av en avkopplande och minnesvärd vistelse. En utmärkt plats för dig som dig vill upptäcka Åhus med omnejd.

Förutom alla underbara stränder en kort biltur bort finns det mycket att göra i Skåne och Blekinge inom rimligt avstånd. Bara i Åhus har du padel, minigolf, tennisbanor och mycket mer. För dig som uppskattar att bada, fiska, promenera eller cykla, har du hur mycket vackert som helst.

Andra sevärdheter och utflyktsmål är Bosarpssjön, Hammarsjön, Ringsjön, Skånes Djurpark, Fulltofta Naturcentrum och Kristianstad golfklubb. Vid Vaxsjön finns även möjligheten att hyra båt för en mindre peng. Längs kusten mot Österlen har du även Kiviks Musteri, Stenshuvud, Karl Fredrik på Eklaholm och mycket, mycket mer.

Blekinge skärgård är rikt på bra fiskeområden och man har även nära till Mörrum med laxfiske. Vill du ut i skärgården finns det skärgårdsturer och fisketurer som går ut från flera ställen i närheten. Från Nogersund går det båtturer ut till Hanö som är en riktig skärgårdspärla! I Nogersund ligger Sveriges största fiskehamn men man har ändå lyckats behålla den genuina atmosfären, med hamnkrogen Skutan som vetter ut mot det glittrande vattnet och fiskebåtarna. Byn har gamla traditioner och delar av 1800-talets bebyggelse finns fortfarande kvar. Detta syns bland annat på tomternas avlånga garnhagar, där man en gång i tiden hängde sina fiskenät på tork.

Om området

Du är här: Åhus, Kristianstad, Stuga 54494, 3 personer, Gratis internet