Stugsommar

Stuga: Karl-Gustav

Stuga: Karl-Gustav, Varberg, Halland

Stugans faciliteter

6
3
110m²
nej
nej
Inkl.
400 m
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
2 badrum
 
Byggår 1958
 
9 km till restaurang
 
9 km till affär
 
400 m till fiskesjö
 
800 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 56465
Stugkategori: ★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
STUndervåning
SPMatsal
VSovrum
1 Vardagsrum: Chromecast, TV
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, en våningssäng med två bäddar, 2 sängar
Kök: Elspis, kyl-frys, frysbox 60 - 99 l., mikro
Bad/WC: Wc, tvättställ, badkar, handdusch
Bad/WC: Wc, tvättställ
1 Tvättstuga:
och: Centralvärme, luft/luft värmepump, utegrill, trädgård 1030 m², villakvarter

Mer om stugan

Ett generöst boende i ett trivsamt och välutrustat hus med promenadavstånd till en attraktiv fiske- och badsjö. Ett perfekt utgångsläge för utflykter till en rad härliga smultronställe. Området är idylliskt och naturskönt och här finns många promenad och cykelvägar.

I husets bottenvåning finns ett välutrustat kök med intilliggande matplats. Här finns ett sovrum med en våningssäng i form av familjesäng med bredare underdel samt ett mindre rum som fungerar som arbetsrum. Vardagsrummet har en bekväm sittmöbel och TV samt ett härligt matbord. Badrummet har badkar med dusch. En trappa upp finns sov-avdelningen. Ett stort rum har en dubbelsäng och en soffa. Ett rum har två enkelsängar. Här finns också en toalett. I husets källare finns tvättstugan. Huset är under renovering och bilder kommer efterhand. I huset finns gratis wifi.

På promenadavstånd finns en välordnad och fin badplats i sjön Mäsen. De omgivande skogarna är rika på både bär och vilda djur. Här har du alltid nära till fina fiskevatten, utmärkta kanotupplevelser, lugna friluftsbad, inspirerande cykelturer och trevliga vandringsleder. Kungasjöleden är en av många fina promenadvägar. För den fiskeintresserade finns fint fiske i både Mäsen och Oklången, Fiskekort gäller.

Till GeKås stora shoppingcenter i Ullared är det endast en kort bilfärd och även till den trevliga sommarstaden Varberg. Staden med härliga salta bad, både med och utan kläder, från både sand och klippstränder. Här finns också ett stort kulturutbud, känd torghandel onsdag och lördag och massor av mysiga restauranger och caféer. Mest känt är Varberg för sin magnifika fästning och museum, med bl.a. Bockstensmannen och kulknappen som dödade Karl X11. Bredvid fästningen finns ett stort nybyggt fästningsbad och ett otroligt vackert Kallbadhus där det finns badmöjligheter året om. Strax bredvid finns det fina Societetshuset och ett 100 år gammalt Varmbadhus med ett stort utbud av aktiviteter.

Om området

Du är här: Karl-Gustav, Varberg, Stuga 56465, 6 personer, Gratis internet