Stugsommar

Stuga: Frillesås

Stuga: Frillesås, Kungsbacka, Halland

Gästomdömen

Baserat på 7 gästomdömen4.4 av 5.0

Stugans faciliteter

7
3
156m²
ja
nej
Inkl.
1,2 km
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Svensk TV
 
2 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 2005, renoverat 2013
 
1,3 km till restaurang
 
700 m till affär
 
1,2 km till kust
 
1,4 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 30/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 54014
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 1,2 kmGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
VSovrum
1 Vardagsrum: TV
3 Sovrum: 2 sängar, 2 sängar, 3 sängar
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
2xBad/WC: Wc, tvättställ, dusch
1 Tvättstuga: Tvättm., torktumlare
och: Altan, elvärme, luft/vatten värmepump, utegrill, trädgård 900 m², modern möblering, villakvarter, Rökförbud

Mer om stugan

Bekväm och modern villa med ett förtjusande ostört läge, inte långt från sköna sandstränder och med en å intill huset. Dryga kilometern bort från den trivsamma, men lite ”turistiga” sommarorten Frillesås.

Här kan ni koppla av i en skön villa som ligger längs en liten väg, kantad av ett fåtal andra villor. Ni bor med tillgång till en stor tomt som gränsar till Löftaån där ni kan fiska lite grann. Med promenadskor på fötterna når ni långgrunda sandstränder efter dryga 10 minuters promenad. Eller så tar ni bilen några få minuter. I Frillesås finns både restauranger liksom affärer vilket gör vardagen enkel. Tröttnar ni på sand och långgrunda stränder har ni inte heller långt till klippbaden i Torstensvik.

I denna moderna villa på 156 m² finns på undervåningen ett mycket trevligt kök där man gärna samlas, två sovrum med enkelsängar som man kan välja att ha separerade eller skjuta samman till en dubbelsäng, ett trevligt badrum, tvättstuga samt ett mindre uppehållsrum med utgång till den stora och inbjudande altanen. Denna våning är även i stort anpassad för handikappade. En trappa upp ligger vardagsrummet med sitthörnan framför TV:n samt ytterligare ett sovrum, där det står 3 enkelsängar. Huset har gratis wifi, vilket kan vara riktigt skönt för dig med tonåringar, för dig som jobbar lite extra under resan eller kanske för dig som vill se på film eller speciella idrottsevenemang.

På baksidan av huset ligger den stora altanen där ni sannolikt kommer att tillbringa många, långa och fina kvällar. Utanför ligger en skön gräsmatta som sakta sluttar ned mot det vackra och lummiga området ned mot ån. På andra sidan av denna å (Löftaån) finns en motionsslinga där ni kan jogga eller ta en ”powerwalk” för att hålla igång. Annars är det naturligtvis väldigt attraktivt att utföra sina friluftsaktiviteter ned mot havet, inte minst under höst och vårmånaderna. Även vintern är skön vid och omkring detta hus; ta en riktigt frisk promenad en dag som havet är oroligt och regnet faller mer vågrätt än lodrätt och gå sedan in i stugvärmen, värm en kopp te och kryp upp i soffan för att gemensamt titta på en riktigt spännande film på TV:n.

Ni som äger husdjur är välkomna att ta med detta till huset, men naturligtvis ska ni följa lagar, förordningar samt övervaka ert husdjur enligt ”sunt förnuft” med hänsyn till grannar och omgivning. Ungdomsgrupper är ej välkomna, utan huset ligger i ett område där ni som föredrar lugn, ro och familjegemenskap mår som bäst.

Utflyktsmöjligheterna är mycket goda! Ta ex vis en tur ned till sköna staden Varberg där ni kan besöka restauranger, gå på museum eller kanske ta en fisketur ut på havet på jakt efter Makrill eller Torsk. Norrut kommer ni snabbt till populära småstaden Kungsbacka och därifrån är det inte långt till sköna, populära Göteborg där det finns något för alla åldrar. Shoppingparadiset Gekås i Ullared når ni på ca 45 minuter. Strömkostnad inkluderad i A, B samt C-säsongerna. Övrig tid tillkommer elkostnad.

Om området

Du är här: Frillesås, Kungsbacka, Stuga 54014, 7 personer, Gratis internet