Stugsommar

Stuga: Bexet Stugby

Stuga: Bexet Stugby, Hylte, Halland

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

6
2
50m²
nej
nej
Inkl.
30 m
 
Båt kan hyras
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 2013
 
6,0 km till restaurang
 
6,0 km till affär
 
30 m till fiskesjö
 
40 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 9/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 06337
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 30 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
KKök
OTTerrass med tak
OVardagsrum
SPMatsal
VSovrum
1 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng, kamin, Chromecast, TV
2 Sovrum: 1 dubbelsäng, en våningssäng med två bäddar
Öppet kök: barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: altan med tak, golvvärme, luft/luft värmepump, utegrill, trädgård 450 m², blandad möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Kan hyras: Roddbåt 12 Fot SEK 500 (Depos. SEK 500)
Deposition: SEK 1100

Mer om stugan

En stuga med ett härligt läge alldeles vid sjön i ett litet stugområde. Ett perfekt boende för naturälskaren, med omgivande skogar och sjöar. Här har du alltid nära till fina fiskevatten, utmärkta kanotupplevelser, lugna friluftsbad, inspirerande cykelturer och trevliga vandringsleder.

Er stuga har entrén vid en överbyggd altan. Ni kommer in i stugans rymliga och ljusa vardagsrum med matplats, TV och en mysig braskamin. Här finns en bäddsoffa med två extrabäddar. TV är modern och har tillgång till chromecast. I det öppna köket finns all utrustning och även en diskmaskin. Ett sovrum har en dubbelsäng och i ett sovrum finns en våningssäng.

Njut av era sommarkvällar på altanen under tak. Varför inte grilla er nyfångade fisk och njuta av utsikten mot sjön och lugnet i ert stugområde. För barnen är tomten och området idealiskt. Här finns både lekplats och stora grönytor för familjens alla aktiviteter.

Ägarna driver också den närbelägna campingen. Här har ni möjlighet att hyra både båt och kanot samt cyklar. Färgensjöarna inbjuder till härliga turer med båt eller kanot. Öarna som finns i framförallt Stora Färgen lockar till ilandstigning där man kan avnjuta fikakorgen.

Upplev naturen och området på cykel. Ni cyklar genom byar med rödvita stugor, åkrar och ängar med sommarblommor som vajar i vinden och skogar där älgar och rådjur huserar. På sensommar/höst får ni inte glömma korgen så att ni kan plocka bär och svamp. Badplatsen har en fin, långgrund strand, perfekt för barnfamiljer.

Färgensjöarna är 3 sjöar som är sammanbundna med varandra. Det går att komma under broarna mellan sjöarna med mindre båtar. Fiskekort behövs för alla över 15 år och gäller i fem sjöar. Mycket bra fiske efter framförallt aborre , gös och gädda. Ni tar hand om er fisk på campingens rensplats.

Hyltebruk som ligger 6 km bort erbjuder det mesta i serviceväg. Till havet och sommarstäderna Halmstad och Falkenberg är det endast ca 40-50 km. För den shoppingsugne ligger nordens största shoppingcenter, GEKÅS i Ullared, enbart ca 5 mil bort. En kort bilresa bort når ni sjön Bolmen. Passa på att besöka Tiraholms fisk, med både restaurang och gårdsförsäljning. Det finns flera golfbanor i området, närmast är Rydö golfklubb, ca 12 km bort.

Under perioden v 26-32 bjuder ägaren på strömkostnaden.

Sommaren 2021 kommer wifi att installeras i stugan!

Om området

Du är här: Bexet Stugby, Hylte, Stuga 06337, 6 personer, Sjö/Havsutsikt