Stugsommar

Stuga: Stöten

Stuga: Stöten, Malung-Sälen, Dalarna

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

8
3
120m²
nej
nej
15 km
 
Spa
 
Bastu
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Svensk TV
 
3 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 2006
 
35 km till restaurang
 
20 km till affär
 
15 km till kust
 
15 km till sjö
 
15 km till fiskeplats
 
15 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 30/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 39560
Stugkategori: ★★★★
Gästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
DFörvaring
KKök
OVardagsrum
STUndervåning
SPMatsal
VSovrum
WBubbelpool
2 Vardagsrum: 50 m², 1 dubbel extrasäng, braskamin, TV, kabel-tv
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng, 2 sängar
Öppet kök: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Wc, tvättställ
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: Tvättm., torkskåp, tvättställ, dusch, golvvärme
och: Elvärme, jordvärme/bergvärme, naturtomt med träd 350 m², modern möblering, underbara omgivningar, Rökförbud

Mer om stugan

I detta genuint timrade radhus med torvtak i Stöten får ni en lyxig och bekväm semester i underbar natur under både vår, sommar, höst och vinter!

Huset håller en hög standard och ni har nära till fjäll och friluftsliv. Här finns gott om utrymme för två familjer med aktiviteter som passar alla.

Modernt och ljust inrett med öppen planlösning och alla bekvämligheter. På nerdre plan finns ett sovrum med dubbelsäng samt en avkopplande relaxavdelning med både bubbelbadkar och bastu. Stort kombinerat kök/vardagsrum med matplats, TV samt värmande braskamin. Övre plan har snedtak och här finns ytterligare två sovrum samt ett allrum med bäddsoffa och TV.

På sommaren när fjället är grönt och dagarna långa och ljusa finns det tid att upptäcka en helt ny sida av Sälenfjällen. Här i Sveriges sydligaste fjällvärld med Södra Kungsleden, Vasaloppsleden och andra rösade leder är det härligt att ge sig ut på vandringsturer. Snöra på kängorna, hugg tag i vandringsstaven och fyll lungorna med den härliga rena luften. Fiska öring från bäcken eller i någon av de närbelägna åar och älvar som finns i fjällvärlden.

Under vintersäsongen har ni endast 300 m till "Soltorgets" lift. Via transportsträcka, c:a 50 m till skidbacke.
Stöten har Sälens bästa skidåkning med en varierad åkning som passar alla. Dessutom 2 parker, JibbArena, Skicrossbana och BigAirBar. Här finns ett väl fungerande liftsystem som gör att ingen behöver stå och vänta för att komma upp i backen igen. Alla backar ligger nära varandra – du tar dig snabbt från långa, sköna och gröna barnbackar till de riktigt vuxna. Dessutom har ni nära hem!

Under vintersäsongen har den alpina anläggningen i Stöten öppet med restauranger, barer, mataffärer, bageri mm. Under sommarsäsongen finns service i Sälen, 35 km.

Missa inte att besöka populära Experium med stort Äventyrsbad i Sälen, 35 km. Här finns allt för alla smaker. De som är lite mer våghalsiga testar inomhussurfing i FlowRider och för de allra minsta finns ett lugnt poolområde att utforska. Dessutom finns flera roliga vattenrutschkanor samt även bowling och bio.

Fina bad- och fiskesjön Närsjön, 15 km

Om området

Du är här: Stöten, Malung-Sälen, Stuga 39560, 8 personer, Bubbelpool, Bastu