Stugsommar

Stuga: Bullaren

Stuga: Bullaren, Tanum, Bohuslän

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

9
3
92m²
nej
nej
Inkl.
300 m
 
2 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1965, renoverat 2023
 
12 km till restaurang
 
7 km till affär
 
300 m till sjö
 
150 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 6/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 53736
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 300 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
KKök
OVardagsrum
STUndervåning
SPMatsal
VSovrum
1 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng, Apple TV
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng, 1 säng och en våningssäng med två bäddar
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: Wc, tvättställ
1 Tvättstuga: Tvättm., torktumlare
1 Utomhus: Utemöbler, kolgrill, Altan
och: Centralvärme, trädgård 1000 m², på landet

Mer om stugan

Välkommen till detta många möjligheters boende i en stuga som tillhör en gammal större gård med rik historia som nu gör en biodynamisk resa. Här kan ni i lugn och rofylld miljö bl a deltaga i gårdens olika aktiviteter såsom kurser i matlagning, kompostering, besök i hönsgården för att plocka era egna frukostägg, i säsong plocka körsbär, äpple eller plommon, eller deltaga i vildsvinsjakt. Det går även att beställa middag av gårdens ägare.

På angränsande Kynnefjäll finns gott om både bär och svamp och på gården finns möjlighet att både frysa in och torka det ni plockat. I området finns besöksvärda vattenfall och till gården hör även egen badstrand vid de milsvida Bullaresjöarna, vid stranden finns grillplats och ett vindskydd ifall ni vill prova på att sova i det fria. Från stranden går det utmärkt att sjösätta kanot eller kajak för egna fisketurer (fiskekort erfordras). För den som gillar naturupplevelser finns det gott om vandringsmöjligheter i orörd natur med rikt djurliv, glöm inte kameran! I skogarna strövar det både vilda djur och fåglar och kanske får ni chansen att se en skymt av en älg. Tag gärna en tur på den ca 35 mil långa vandringsleden Bohusleden som passerar i området.

Via en trappa kommer ni till stugans entré och vidare in i en välkomnande hall som är stugans nav varifrån ni når kök med spis, mikro, kyl/frys, kaffekokare och diskmaskin, matsal med matsalsmöbel, vardagsrum med stor mysig bäddsoffa samt TV, badrum med badkar. Från hallen går en trappa upp till andra våningen med tre sovrum, två med dubbelsäng samt ett med våningssäng och en enkelsäng, ett av sovrummen har egen balkong, en toalett finns det också på denna våning. Från hallen leder en trappa ner till källarvåningen där stugans tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en dusch återfinns. Från vardagsrummet når ni stugans altanområde med sommarmöbler och grill, en plats för trevliga stunder och samtal då ni går igenom dagens händelser eller planerar för nya. Stugan har fiberuppkoppling.

I området finns diverse utflyktsmål som Älgafallet, ett storslaget vattenfall med 46 m höjd, väl värt ett besök. Älven ovanför fallet utgör själva gränsen mellan Sverige och Norge. I Tanumshede finns ett mycket besöksvärt världsarvsområde samt ett hällristningsmuseum. Ta en tur över gränsen till Norge och Halden för ett besök på Fredrikstens fästning eller varför inte till Strömstad en stad vid havet med ett stort urval av aktiviteter under sommaren, rikt restaurangliv, trevlig shopping i små butiker som ligger nära varandra och känner ni för ett salt svalkande dopp i sommarvärmen är det korta avstånd till hav, klippor och bad, ta gärna en av badbåtarna ut till någon av öarna i Strömstad skärgård. Från Strömstad går det också färja ut till Kosteröarna, Sveriges västligaste öar med en bofast befolkning.

Om området

Du är här: Bullaren, Tanum, Stuga 53736, 9 personer, Gratis internet