Stugsommar

Stuga: Rossö

Stuga: Rossö, Orust, Bohuslän

Gästomdömen

Baserat på 8 gästomdömen3.4 av 5.0

Stugans faciliteter

5
1
85m²
nej
nej
Inkl.
600 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Byggår 1910, renoverat 2013
 
5,0 km till restaurang
 
5,0 km till affär
 
600 m till kustfiske
 
900 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 6/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 97469
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 600 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

AAlkov
ALAltan/balkong
EIngång
KKök
OVardagsrum
VSovrum
WCWC
1 Vardagsrum: DVD, TV
1 Sovrum: 3 sängar, spjälsäng
1 Sovalkov: 1 dubbelsäng
Kök: Barnstol, kokplattor, miniugn, kylskåp m/frysfack, mikro, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, duschkabin
och: Altan, elvärme, luft/luft värmepump, utegrill, trädgård 100 m², personlig möblering, utsikt över vatten, Rökförbud, del av stuga

Mer om stugan

Läcker och rustik bostad i fd stall, med delvis havsutsikt och rofyllt läge på vackra Rossöhalvön på Orust. Passar utmärkt för familj som vill bo i lantligt miljö med närhet till salta bad och strövområden.

Stallbyggnaden ligger på en fd gård med anor från 1800-talet i anslutning till både naturreservat och fågelskådeplatser. Bostaden totalrenoverades smakfullt och personligt 2013, där man tagit till vara på gamla bjälkar, virke, tegel etc.

Vid entrén har ni en nybyggd altan med härligt kvällssol där ni har utsikt över nejden och Stigfjorden. På entréplan ligger hall samt badrum med duschkabin där ägaren har dekorerat taket med sina gamla vinylskivor. En halvtrappa ned (lågt tak vid trappan) ligger barköket och sovrum i det som var det tidigare stallet. Här finns mycket av stallkänslan kvar med stallbås och obehandlat gjutet betonggolv i fin harmoni med de personliga inredningsdetaljerna. Barköket har en miniugn med två kokplattor samt en extra gasolplatta. Ljust sovrum med öppen stallingång (ej dörr) och tre enkelsängar som fungerar som soffor med kuddar under dagtid. Ett perfekt sovrum/allrum för barn och ungdomar som vill bo lite för sig själva.

På övervåningen ligger det rymliga, ljusa vardagsrummet med högt i tak och synliga bjälkar. Här finns gott om plats för hela familjen i både soffhörnan och runt matbordet. I en mysig alkov avskärmad med draperi finns en bekväm dubbelsäng. När det gäller teknik finns det mesta man kan önska sig i bostaden. Både WiFi, musikanläggning, och DVD.

Ni bor mycket idylliskt med betande kor och får i hagarna och promenadavstånd till Rossö fina badplats med klippor, brygga, badtrappa och hopptorn. Vill ni kommat ut i havsbandet kan ni hyra båt av ägaren för sköna bad- och fisketurer. Ni disponerar över en egen del av ägarens stora tomt med gräsmatta för lek och spel. Passa på att vandra i naturreservatet på Rossö. Här finns fina strövområden bestående av ekdungar och hagmarker. Den intill liggande viken är en populär fågelskådarplats med goda chanser att se både örn och vadarfåglar. Här är även utmärkt fiskevatten för bla makrill och öring.

Upplev skärgården och fiskelägena runt Orust. Ta färjan till de pittoreska öarna Käringön och Gullholmen. Är ni intresserade av att shopping skall ni inte missa ett besök i Göksäter med fyndvaruhuset Arvid Eriksson på endast några minuter bilavstånd. Sommaren på Orust bjuder på många aktiviteter – festivaler, paddla kajak, dyka, fiska, spela golf eller bara njuta av stillheten och den vackra naturen. Ägaren har garage i en del av stallbyggnaden som nås från gårdssidan. Bostadsdelen har ingen insyn från övriga byggnader på gården. En mindre väg med mycket lite trafik passerar framför huset.

Välkommen till en originell och spännande bostad med fint läge på vackra Rossö!

Om området

Du är här: Rossö, Orust, Stuga 97469, 5 personer, Sjö/Havsutsikt