Stugsommar

Stuga: Lysekil

Stuga: Lysekil, Bohuslän

Gästomdömen

Baserat på 5 gästomdömen4.8 av 5.0

Stugans faciliteter

7
2
60m²
nej
nej
Inkl.
100 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1950, renoverat 2012
 
300 m till restaurang
 
100 m till affär
 
100 m till kust
 
100 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 30/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 09121
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 100 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

AAlkov
BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
UInglasat uterum
VSovrum
1 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng, TV
2 Sovrum: 1 dubbelsäng, en våningssäng med två bäddar
1 Sovalkov: 1 säng
1 Inglasad veranda/uterum:
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: Altan, elvärme, utegrill, gemensam tomt 300 m², blandad möblering, utsikt över vatten, Rökförbud

Mer om stugan

Med en härlig havsutsikt över Gullmarn har ni från denna sommarstuga och ni har ett kort avstånd till den barnvänliga badplatsen Gullmarsbaden med långgrund sandstrand. Här finns även brygga om man vill ta ett simhopp på djupt vatten. Stugan ligger strax utanför sommarstaden Lysekil med gångavstånd till populär spansk restaurang, stor matvarubutik och busshållplats.

Stugan består av ett stort härligt kök med ett mindre köksbord och några stolar. Matplatsen finns i det ljusa uterummet med utgång till altan där ni har sol fram till 19-20 på kvällen. En naturlig plats att koppla av på medan en god köttbit eller fisk anrättas på grillen. Vistas man på Västkusten är ett måste att frossa i havets läckerheter såsom Gullmarsräkor, kräftor eller en välfylld krabba med något gott därtill.

På morgonen är det skönt att ta sin kaffekopp till den lilla uteplatsen vid ingången med morgonsol. Njut av den fina havsutsikten och dagen som vaknar till liv en skön sommardag. Ett mindre vardagsrum med bäddsoffa för två personer, tv med basutbud.

Två sovrum varav ett med dubbelsäng och i det andra en våningssäng. Ett litet krypin i liten sovalkov för barn eller ungdom med enkelsäng 190 cm lång. Från alla rum kan ni blicka ut mot havet. Rymligt vitkaklat badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Stugan ligger på gemensam naturtomt med bergsknallar bakom stugan, roligt för barnen att leka där.

Lysekil ligger mitt i Bohuslän därför ett bra val för er som vill besöka de fina skärgårdsorterna som ligger längs lusten både åt norr och söder. Unikt för sommarstaden är att det finns många fina badplatser mitt i stan. Härliga solvarma släta klippor ut mot Stångehuvud och Rinkenäs klippbad. För dig som tycket om fiske är det utmärkt att pröva fiskelyckan där, eller ta en fisketur som finns från hamnen. Flera skärgårdsturer utgår under sommarsäsongen. För er som vill svinga sin klubba på golfbanan har ni Sveriges nyaste på ca 14 km. Den har blivit mycket populär bland besökare.

Välkommen till detta attraktiva läge, nära bad och med promenadavstånd till Lysekils centrum.

Om området

Du är här: Lysekil, Bohuslän, Stuga 09121, 7 personer, Sjö/Havsutsikt