Stugsommar

Karlshamn i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Karlshamn
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 5 resultat.

Karlshamn i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Karlshamn
Våra stugor i Karlshamn får 4.3 av 5.0, från 3 omdömen

Stugområden Karlshamn

Topp-attraktioner i området

5 stuga i Karlshamn

Stuga i SvängstaStugnr: 51571Svängsta7 personer,  113 m²14 km till sjö/hav:.Stuga i AsarumStugnr: 54874Asarum6 personer,  118 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i KarlshamnStugnr: 54621Karlshamn4 personer,  60 m²1,4 km till sjö/hav:.

Karlshamn är en charmig kuststad med en skärgård som är helt fantastisk. Här finns massor att uppleva, ett riktigt uppskattat resmål att skapa oförglömliga semesterminnen för hela familjen på. Fånga havsöring i Norje Gryt eller Sillnäs udde, dra upp näbbgädda i Hällevik eller Tredenborg. Varför inte abborre till middag från Valjeviken.

Nära havet

I Mörrum eller Svängsta kastar ni kroken i den världsberömda Mörrumsån. Närheten till vatten erbjuder givetvis fler aktiviteter, en dykutflykt i Karlshamn eller en dag på stranden i Sölvesborg, som har Blekinges finaste sandstränder är inte att förakta. Upplev skärgården till fots, med cykel eller från båtrelingen, stanna till på en liten ö och packa upp picnickorgen och insup lugnet och glöm vardagens krav.

Eriksberg Vilt och natur

Mellan Karlshamn och Ronneby ligger Eriksberg Vilt och natur. Eriksberg är ett drygt nio kvadratkilometer stort naturreservat i Blekinge skärgård. Här vandrar vilda visenter, kron- och dovvilt, davidshjortar, vildsvin och mufflon fritt omkring tillsammans. Under sommaren finns det möjlighet att köra en safaritur med egen bil och se djuren i ett unikt kustlandskap med lummiga ädellövskogar och ett fascinerande klipplandskap.