Stugsommar

Stuga: Svenljunga

Stuga: Svenljunga, Västergötland

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

5
1
80m²
ja
nej
Inkl.
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Byggår 1929, renoverat 2021
 
3,0 km till restaurang
 
2,9 km till affär
 
1,7 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 27/4-2024 till 3/1-2025
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 4/1-2025 till 2/1-2026
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 54769
Stugkategori: ★★★
Gästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
312930311234
32567891011
3312131415161718
3419202122232425
352627282930311
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
HLoft
KKök
OVardagsrum
STUndervåning
VSovrum
1 Sovrum: 1 dubbelsäng
1 Sovloft: 1 dubbelsäng
1 Allrum: 1 säng
Kök: Ugn, kyl-frys, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: Elvärme, luft/luft värmepump, trädgård 300 m², på landet, Rökförbud

Mer om stugan

Välkommen till en otrolig charmig sommarstuga i klassisk svensk idyll. Stugan är röd med vita knutar och är Ullasjös gamla missionshus. Huset är inrammat av en grönskade häck med fina gräsytor för lek och lata dagar. Du välkomnas in på den lilla grusvägen och du kan parkera precis vid entrén. På tomten finns gott om plats för att leka och trädgården är mycket mysig. Stugan är äldre men inredningen är härlig med blandad inredning från nytt, gammalt och rustikt.

Väl inne så öppnar vardagsrummet upp sig med ett välkomnade matplats för 6 personer. Direkt till vänster ligger husets hjärta, köket med maffiga inslag. Den gedigna bänken är ett bord där du kan sitta 4 personer eller servera middagen på. Köket har det mesta man kan behöva med lantlig charm. Intill köket ligger huset badrum som är rymligt. Här inne finns dusch, handfat och toalett. Det finns också en tvättmaskin. Perfekt när man reser med mindre barn eller vill stanna längre och njuta av omgivningarna. Husets allrum är matsalsdelen och tv-hörnan. Här är en skön soffa med fåtölj.

Rakt fram ligger husets ena sovrum med en dubbelsäng. I allrummet finns också en bäddsoffa med plats för en person. Spiraltrappan upp leder till ett sovloft med två enkelsängar. Här får man se upp då det saknas räcke för er som reser med barn till exempel. Allt är mycket hemtrevligt med snygga inslag av modern inredning och varm känsla.

Utanför huset går en landsväg så har du hundar och mindre barn får man ha lite extra koll. Tomten är annars inramad av en thujahäck men där är inget stängsel eller staket. Inte långt från Ert boende ligger ett stort motormuseum med ett fik. Ett måste om du är bilintresserad.

Intill centrala Svenljunga är det knappt 5 min med bil där det finns affärer, mysiga caféer och även en inredningsbutik Walting som bland annat drivs av husägare. En del av de snygga inredningsdetaljerna finns att köpa i denna mysiga butik. Det finns gott om sjörika platser omkring Svenljunga. Kolarpsjöns badplats är mysig och bra för barnfamiljer. I detta boende kommer ni trivas gott för en härlig och avkopplade semester.

Om området

Du är här: Svenljunga, Västergötland, Stuga 54769, 5 personer