Boka stuga till årets sommarlov hos oss!


Efter ett helt år av skola, arbete och vardagens alla måsten är det äntligen dags för sommarlov där ni får möjlighet att umgås och koppla av. Och vad är bättre än en svensk sommar? Välj att boka stuga där barnen eller ni och era vänner får möjlighet till en innehållsrik ledighet fylld av roliga aktiviteter!

Oavsett vilken slags semester ni är ute efter – stadspuls eller naturnära - har vi en sommarstuga för er. Sol och bad på fina stränder, vacker skärgård, öppna landskap, lummiga skogar, fiske, fartfyllda aktiviteter, evenemang och spännande utflyktsmål för er alla är bara några av möjligheterna som en stugsemester kan ge er.

Föredrar du att boka stuga på sköna Öland, i vackra Bohuslän/Västsverige eller kanske njuta av allt gott i härliga Skåne? Lite högre upp på vår västkust ligger sandsträndernas paradis Halland eller varför inte besöka upplevelsernas Östergötland i år? Välj er favorit bland våra stugor för er semester i sommar. Här kan du hitta en billig vecka och få chans till ett mycket prisvärt sommarlov!
vecka 23 | vecka 24 | vecka 25 | vecka 26
eller välj valfri vecka och boka ditt sommarlov här och nu!