Stugsommar

Stuga: Mariestad

Stuga: Mariestad, Västergötland

Gästomdömen

Baserat på 2 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
2
55m²
nej
nej
Inkl.
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1850, renoverat 2023
 
8 km till restaurang
 
8 km till affär
 
250 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 53482
Stugkategori: ★★★★
Gästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
VSovrum
2 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng
Kök: Elspis, Kokplattor, ugn, kylskåp m/frysfack, mikro, induktionskomfur, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
1 Utomhus: Utemöbler, solstolar
och: Elvärme, gemensam tomt 1500 m², på landet

Mer om stugan

Välkommen till en riktigt pärla med vy över Vänern och med närhet till mysig badstrand bor ni i denna trevliga röda stuga med vita knutar, sydväst om charmiga sjöstaden Mariestad. Ner till badet är det endast ca 250 m från detta trevliga boende. Här bor Ni gott i lantlig miljö med närhet till bad, naturupplevelser och flera golfbanor i närhet.

Stugan är charmig och välplanerad med sina 55 kvm och omsorgsfullt renoverad 2023 med nytt kök från HTH. Inredningen är varm och mycket hemtrevlig. Där det nya möter upp huset och dess charm. Totalt erbjuder huset 4 sängplatser. Det stora sovrummet är direkt till vänster med en dubbelsäng på 160 cm. Här inne finns två sköna fåtöljer och en liten tv-hörna. Takhöjden är något lägre här 2,05 m.

Den öppna spisen är ej brukbar men tänd gärna ett ljus för att få extra stämning på kvällarna. Mittemot är huset andra sovrum med en säng på 140 cm. Även här är takhöjden något lägre än vanligtvis 1,95 cm i takhöjd. Hallen har golvvärme och dessutom en kamin som sprakar gott om hösten. Rakt fram öppnar det trevliga köket upp sig med allt man kan behöva. Här finns kökssoffa, matbord och stolar.

Bakom den fina dörren av trä är huset badrum som är ljus och fräscht. Toalett/handfat och duschkabin och dessutom med tvättmaskin. Så vill man stanna längre är detta ett perfekt boende eller om du reser med mindre barn. Utanför finns gott om sittplatser och gräsmattan delar ni med ägarna men får en egen del. Gräsmattan är stor och bjuder in till lek. Det finns även en boule-bana på den egna delen av tomten. Tag kontakt med de trevliga husägarna som bor i det stora röda huset intill för att låna klot.

Här invid Vänerns strand finns möjlighet till sol och bad på flera badstränder. Så det finns gott om platser att utforska. Ta gärna med cyklar för det finns en cykelväg ”Vänern runt” precis intill huset.

I sjöstaden Mariestad, 7 km, finns vackra gator med kullerstenar och välbevarade 1600-talshus. Göta kanal börjar i Sjötorp, strax norr om stan. Hyr gärna en cykel och gör en tur längs den fina kanalen. Ån Tidan rinner genom kommunen och har sitt utlopp i centrum. På landsbygden runt stan finns flera kulturskatter värda ett besök och i stadens mitt finns Gamla Stan, en av landets bäst bevarade stadskärnor. 5 mil till Skara Sommarland vattenpark med en mängd attraktioner som alltid uppskattas av barnen. För den golfintresserade ligger Mariestads GK:s golfbana endast några km från stugan.

Varmt välkommen till en mycket trivsam semester.

Om området

Du är här: Mariestad, Västergötland, Stuga 53482, 4 personer