Stugsommar

Stuga: Västra Frölunda

Stuga: Västra Frölunda, Göteborg, Västergötland

Gästomdömen

Baserat på 2 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

6
1
85m²
ja
nej
Inkl.
50 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
1 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 2019
 
300 m till restaurang
 
13 km till affär
 
50 m till kustfiske
 
50 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 27/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 53433
Stugkategori: ★★★★★
Hav/insjö 50 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
HLoft
KKök
OVardagsrum
VSovrum
1 Vardagsrum: Netflix
1 Sovrum: 1 dubbelsäng
2 Sovloft: 2 sängar, 2 sängar
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, diskmaskin
Bad/WC: Tvättm., torktumlare, wc, tvättställ, dusch
och: Altan, Uteplats, golvvärme, luft/luft värmepump, kolgrill, naturtomt 50 m², utsikt över vatten, Rökförbud

Mer om stugan

Välkommen till ett fantastiskt hus med 180 graders panoramautsikt på paradisön Knarrholmen i Göteborgs södra skärgård!

Här bor ni så havsnära som ni kan komma med privat och ostört läge i en riktig skärgårdsidyll, långt ifrån stadens trafik och buller. Ön är bilfri med regelbunden färjetrafik till nöjestaden Göteborg. Endast 50 m till salta bad där ni kan ni börja dagen med ett dopp och sedan sätta er och avnjuta en god frukost med nybryggt kaffe på den rymliga terrassen. Ett perfekt hus för familj eller sällskap som värdesätter det unika läget och höga standarden. Natur, hav, lugn och ro men även närheten till Göteborgs nöjen i en oslagbar kombination!

Villan är oerhört smakfullt inrett och här finns allt som ni behöver för en underbar semester. Entréplan rymmer öppet stort allrum med kök, rymligt vardagsrum med TV samt matsal med öppningsbara glaspartier. För lite extra lyx i vardagen finns här även en vinkyl. Här finns även ett ljust sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Via stege når ni två separata sovloft med vardera två enkelsängar. På den underbara terrassen med havsutsikt har ni både matsalsbord, solstolar och en loungegrupp att koppla av i. På den främre terrassen kan ni njuta av soluppgången och morgonkaffet i en fin cafégrupp.

Villan och omgivningarna består till stor del av mjuka klippor och erbjuder fantastiska platser där man kan njuta av både soluppgång i öster och den magiska solnedgången i västerhavet. Ta ett morgondopp eller två, avsluta kanske dagen med ett sista svalkande kvällsdopp. Här finns även fina barnvänliga stränder, hopptorn för de äldre barnen och mängder med krabbor att fiska. Men även möjlighet att leva ett aktivt liv, med löparrundor runt ön, utegym och spela fotboll. Eller varför inte spela Padel på öns nya Padelbana? (bokas via matchi.se). Det finns även en beachvolleybollbana samt boulebana. Ön har även en bastu som går att boka samt en badtunna som går att hyra på plats via Knarrholmens välbesökta restaurang.

Till restaurang Knarrholmen skall ni självklart gå och äta, här serveras det riktigt god mat. Restaurangen är öppen under högsäsong. Går ni in på Knarrholmens hemsida kan ni se deras öppettider. Observera att ön saknar mataffär, skall ni handla mat får ni ta färjan till Saltholmen och proviantera. Med andra ord planera vad ni skall äta och drick under er vistelse här.

Knarrholmen är bilfri ö och hit tar man sig med Västtrafiks färjor som går från Göteborg/Saltholmen, 4–5 ggr om dagen under högsäsong (maj-augusti). Under september-april går färjan 2 gånger om dagen måndag-fredag + helgturer (Från den 11/12 2023). Överfarten tar c:a 15 minuter. För mer info om exakta tider, gå in på Västtrafiks hemsida.

OBS! Föranmälan till färjan som passerar Knarrholmen måste göras minst 30 minuter före avång i perioden september-april.
Saltholmen-Knarrholmen linje 284

Båtplats för den som har egen båt finns att låna, ca 6,80 m x 2.50 m.

Sänglinnen ingår, men handdukar tar ni med själva.

Välkommen till ett fantastiskt hus med panoramautsikt och unikt läge i Göteborgs skärgård!

Om området

Du är här: Västra Frölunda, Göteborg, Stuga 53433, 6 personer