Stugsommar

Stuga: Björkö

Stuga: Björkö, Norrtälje, Uppland

Stugans faciliteter

4
2
70m²
nej
nej
Inkl.
812 m
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
1 badrum
 
Byggår 1750, renoverat 2022
 
4,3 km till restaurang
 
6 km till affär
 
812 m till kust
 
1,0 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 20/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 55211
Stugkategori: ★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
Pr.Privat
STUndervåning
VSovrum
2 Sovrum: 1 dubbelsäng, 2 sängar
Kök: Kokplattor, kyl-frys, mikro, miniugn, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
1 Utomhus: Utemöbler, kolgrill
och: Elvärme, solenergi, gemensam tomt 500 m², underbara omgivningar, Rökförbud

Mer om stugan

Välkomna till Östergården på vackra Björkö i Stockholms skärgård i Norrtälje, en sommaridyll ni sent kommer glömma! Här bor ni i charmig stuga från mitten av 1700-talet belägen på fantastiska Östegården. En gård med betande får i hagarna, höns och en hund som bor tillsammans med gårdens trevliga ägare. Ett boende med närhet till djur, rogivande natur och det svalkande havet, allt som behövs för en härlig semester.

Denna charmiga stuga på två plan välkomnar er med en trevlig hall där ni når ett litet badrum med wc, handfat och dusch. Vidare in når ni husets hjärta, ett stort kök med en vacker vedspis som pryder rummet. Här finns det bland annat kyl/frys, två spisplattor och en mindre ugn. Matbord för trevlig middagar. Från kök och hall når ni ett vackert och rogivande sovrum med säng för två. Övervåningen når ni från hallen via en något brant trappa som ej är barnvänlig och nyttjas med försiktighet. Här finns ett behagligt sovrum med två sängar.

Huset vetter mot vacker gårdsplan som omringas av resterande hus på gården, varav ägarens hus, lada och hönshus. I anslutning till stugan finns utemöbler och grill ni kan nyttja för trevliga stunder med fåglarna sång i bakgrunden. Passa på att hälsa på de fina djuren tillsammans med ägaren.

På Björkö har ni havet nära till hands och alla dess badmöjligheter det bringar. På en kort promenad når ni Marums Badplats, sandstrand med badbrygga och lekplats. Här finns även vackra promenadstråk i Marums Naturreservat. Väddö bjuder på flera smultronställen oavsett ålder och intressen, från Simpnäs kan ni ta båtar för att utforska andra delar av skärgården. Önskar ni se något annat och få lite mer storstadsliv, passar det väl med en utflykt till Stockholm City.

Observera att detta är en gård med djur då man får räkna med olika läten samt att ägaren kommer passera över gårdsplan. Trappan upp till övervåningen är ej lämplig för barn.

Välkomna till detta paradis!

Om området

Du är här: Björkö, Norrtälje, Stuga 55211, 4 personer, Gratis internet