Stugsommar

Stuga: Brålanda

Stuga: Brålanda, Dalsland

Gästomdömen

Baserat på 2 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

8
3
140m²
nej
nej
200 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
2 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1990, renoverat 2011
 
2,0 km till restaurang
 
20 km till affär
 
200 m till sjö
 
200 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 6/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 52250
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 200 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
BYGroventré
EIngång
KKök
OVardagsrum
STUndervåning
VSovrum
1 Vardagsrum: Braskamin
3 Sovrum: 2 våningssängar med två bäddar, 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng
Öppet kök: Elspis, ugn, kyl-frys, mikro, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: Wc, tvättställ, badkar, dusch
1 Tvättstuga: Tvättm., torktumlare
och: Elvärme, luft/vatten värmepump, kolgrill, gemensam tomt 2000 m², utsikt över vatten

Mer om stugan

Välkommen till härligt boende som ligger precis intill sjön Vänern. Ett fint och charmigt hus som ligger på en gård med utsikt över den glittrande sjön och med vacker natur. Här har du ett mycket trivsamt boende och tillgång till egen badplats. För den som vill ha mer fart och liv så ligger Sikhalls camping bara en bit bort med en större badplats. Detta boende passar utmärkt för sällskap och familj med upptill 8 sängplatser.

Ni bor mycket idylliskt i naturskön lantlig miljö, där hästarna Frasse och Baby betar utanför tillsammans med korna i hagen. Man får inte mata hästarna men prata gärna med dem, då blir de glada. Huset ligger på en gård som drivs av husägaren som bor i huset framför och som tar väl hand om er.

Du går in på gaveln och kommer in en hall. Direkt till vänster ligger husets ena sovrum. Här är två våningssängar med 4 bäddar. Perfekt för barnen/ungdomarna som vill vara för sig själva. I direkt anslutning till sovrummet är ett badrum med duschkabin, wc och handfat. Rakt fram i hallen finns en tvättstuga med både torktumlare och tvättmaskin. Så om du vill stanna längre eller till exempel reser med småbarn är detta mycket bra. Ta trappen upp och du kommer till övre plan. Huset är större än man tror och här finns det stora sällskapsytor för ett gott sällskap.

Till vänster av trappen är husets andra sovrum. Sovrummet är stort och har en dubbelsäng på 180 cm med utsikt över hagen och du kan skymta sjön. Intill ligger husets andra badrum med både duschkabin, badkarl, wc och handfat. Det stora vardagsrummet är hemtrevligt och med varm känsla. En kamin finns att tillgå för kyliga kvällar. Här uppe ser du sjön nedanför genom fönstren. Med en liten trappavsats och öppen planlösning kommer man ner till köksdelen. Köket är stort och här fattas inget. Ett välutrustad kök med gott om tillbehör och matplats. De två köksborden kan flyttas ihop om man önskar.

När du passerat köket kommer du till huset sista sovrum. Här inne finns en dubbelsäng på 180 cm och en balkongdörr. Här kan du gå ut och ta morgonen första kopp kaffe och hälsa på hästarna.

Vill man ha motorbåt, tillgång till brygghuset med brygga kan man boka detta på plats med husägaren. Det finns också en annan mindre badplats i en avskilt vik endast ca 200 m bort med sandstrand. Båda badplatserna delas med husägaren.

Tänk på att du får ta med egna flytvästar!

Inkluderat i huset finns också 4 cyklar för vuxna, 2 cyklar för ungdomar, 3 cyklar för barn. OBS! Medtag egen hjälm.

Här bor man i lantlig idyll och det finns djur på gården. Husägaren har hund, katter, hästar och kor. Mata ej djuren i hagen och visa hänsyn till alla som bor på gården oavsett om de har två eller fyra ben.

För dig som vill fiska går det utmärkt i Vänern, fiskekort behövs inte däremot ska man följa de fiskeregler som finns. Vänern är ett eldorado för sportfiskare! I sjön lever bland annat lax, gädda sig och gös. För att få bästa fisketips så hör gärna med husägaren.

Passa gärna på att ta en tur till Halleberg och besök det kungliga jaktmuseet och det vackra friluftsområdet i Hunneberg. Här bjuds man på olika upplevelser av tex vandring, fika och storslagen natur. För den som äksar att bada så är det många badplatser runt omkring. Sikhall, Gaddesanna och Ursand för att nämna några exempel. Åk till gärna till staden Trollhättan och se de berömda Trollhättefallen, slussområdet, SAAB-museet. I Vänersborg med dess småstadscharm finns det äventyrsbad (inomhus) och mysiga caféer. Du har närhet till gränsen till Dalsland, en dagsutflykt till västkusten Ljungskile, Uddevalla eller storstaden Göteborg.

Här kommer man stortrivas och må gott.Välkommen till ett underbart boende precis intill vackra Vänern, Sveriges största insjö!

OBS: Undanbedes bokningar från företag och ungdommar.

Om området

Du är här: Brålanda, Dalsland, Stuga 52250, 8 personer, Sjö/Havsutsikt