Stugsommar

Stuga: Stjärnhov

Stuga: Stjärnhov, Eskilstuna, Södermanland

Gästomdömen

Baserat på 11 gästomdömen4.7 av 5.0

Stugans faciliteter

6
3
135m²
nej
nej
Inkl.
70 m
 
Båt inkl. i pris
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Utomhus spa, 5 personer
 
Inomhus bastu, 6 personer
 
Aktivitetshus
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Tysk TV: minst 2 kanaler
 
Svensk TV
 
3 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 2009
 
1,5 km till restaurang
 
1,5 km till affär
 
70 m till fiskesjö
 
70 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 6/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 36920
Stugkategori: ★★★★★
Hav/insjö 70 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
DFörvaring
EIngång
HLoft
KKök
OVardagsrum
TETerrass
VSovrum
WBubbelpool
1 Vardagsrum: 43 m², PlayStation, öppen spis, radio, CD, DVD, TV, parabol
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng, 1 säng och 1 extrasäng
Öppet kök: barnstol, elspis, kyl-frys, frysbox 100 - 139 l., mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: tvättm., torktumlare, wc, tvättställ, badkar, handdusch
Bad/WC: wc, tvättställ, badkar, dusch
Aktiviteter: bordtennis, spelkonsol
och: altan, golvvärme, jordvärme/bergvärme, luft/luft värmepump, luft/luft värmepump, luft/vatten värmepump, gasgrill, kolgrill, trädgård 1800 m², modern möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Motorbåt 13 Fot med motor 3 HK.
Deposition: SEK 3000

Mer om stugan

Arkitektritad villa med genomgående exklusiva materialval och mycket hög standard, 70 m från sjön Malsnaren.

Stort trädäck med strålande sjöutsikt löper runt hela fastigheten och här finns bubbelpoolen nedsänkt i terrassen för skön avkoppling. I övrigt är tomten plan och barnvänlig.

Invändigt är villan utrustad med golvvärme. I samtliga våtutrymmen ligger vit italiensk Tarantinomarmor. I vardagsrum, samtliga sovrum, kök och innerhall ett gediget ekplankgolv. Det 45 m² stora vardagsrummet har en takhöjd på över 5,5 meter och där finns en dansk braskamin i rummets mitt. På väggen hänger en 65 tums platt tv med DVD och satellitkanaler. Genomgående infällda spotlight i hela huset med armaturer från Floss & Jung.

Vitt högblankt kök med bänkskiva i svart granit, fullt utrustat med bl a dubbel kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll. I matsalen står ett franskt, massivt lantbord, med matplats för upp till 10 pers. Masterbedroom har dubbelsäng från CarpeDiem och utgång till terrassens baksida. I taket hänger en vacker kristallkrona, platt-tv samt DVD spelare. I sovrum 2 finns även där en dubbelsäng, 50 tums tv och strålande sjöutsikt. Sovrum 3 är även det utrustat med en queen size säng samt tv på väggen. På loftet finns ytterligare en säng om 120 cm samt ett skrivbord.

På det 195 m² stora trädäcket finns flera vilstolar, fyra utegrupper med plats för upp till 10 personer samt grillmöjligheter med både gasolgrill och kolgrill. Ett praktiskt utekök med diskho och bänkskiva i betong gör matlagningen ute till en fröjd.

På tomten finns ett annex om 25 kvm utrustat med en vedeldad bastu, dusch och ett gym med TRX system, hantlar, skivstång, pilates bollar och musikanläggning genom dockning av iphone.

Villan ligger i ett underbart naturområde med fina strövmarker, vandrings- och cykelleder. id sjön finns sandstrand och brygga med badstege för er som gillar att bada. Här ligger även den privata båten med tillhörande el-motor förtöjd. Fisket är fritt i viss del av sjön Malsnaren, för fiske i övriga närliggande vattendrag gäller fiskekort.

Cyklar kan hyras av ägaren för ersättning, information finns i gästpärmen.

Nöjen, attraktioner och shopping når man i flertalet städer på behagligt avstånd. Till Stockholm; en dryg timmes bilkörning. Skavsta flygplats 55 km.

Välkommen till ett underbart hus och en riktigt skön semester!

Om området

Du är här: Stjärnhov, Eskilstuna, Stuga 36920, 6 personer, Bubbelpool