Menu

Stugsommar

Stuga: Åhult

Stuga: Åhult, Jönköping, Jönköping, Sverige

Gästomdömen

Baserat på 3 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

6
3
76m²
nej
3 m
 
Båt inkl. i pris
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Tysk TV: ARD, ZDF + minst en kanal till
 
Svensk TV: Svt1, Svt2 och TV4
 
Rökning förbjuden
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1909, renoverat 2009
 
11,0 km till restaurang
 
11,0 km till affär
 
3 m till fiskesjö
 
3 m till badmöjlighet

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 88282
Stugkategori: ★★★★
Gästomdömen
Hav/insjö
3 m

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Din bokning
2. Ankomstdag:
Möjlig ankomstdag
Ledigt datum
Vald period
Inte ledigt
Möjlig ankomstdag
Ledigt datum
Vald period
Inte ledigt

Stugbeskrivning

KKök
OVardagsrum
VSovrum
WCWC
1 Vardagsrum: radio, DVD, TV
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, en våningssäng med två bäddar, en våningssäng med två bäddar
Öppet kök: barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: altan, elvärme, utegrill, strandtomt 4000 m², modern möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt, Kanot
Kan hyras: Kanot SEK 500

Mer om stugan

Underbart hus med stora ljusinsläpp och ett alldeles oslagbart läge ett par meter från sjön Sandsjön, på egen sjötomt med sandstranden vid altanen!

Ni bor på en udde där ni har vatten åt flera håll. Åt söder och sol blickar ni ut över sköna sjön Sandsjön och åt väster går solen ned över delar av samma sjö och Prästagölen. Huset ligger skyddat och privat eftersom ägaren av ert semesterhus äger hela området och enda sättet att ta sig ut till huset landvägen är via en stor grind vid entrén till området. På udden finns endast 2 hus och det andra huset, som ägs av samma person ligger nästan 100 meter bort.

Er udde är ett riktigt paradis och här badar man mycket, går på små upptäcktsfärder, ror i båten, paddlar i kanoten eller sitter bara och riktigt njuter av miljön. Det går även bra att fiska för er som skaffar fiskekort. Huset är mycket välskött och inbjudande! Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning och ut mot söder är det ett stort fönsterparti genom vilket ni har makalös utsikt över sjön. De tre sovrummen ligger intill och från två av dem har ni samma obrutna utsikt över sjön. Köksdelen har bra och modern utrustning och samtidigt som ni rör runt i grytan vid den öppna köksön kan ni blicka ut över sjön där solen glittrar, vågorna skvalpar eller isen ligger blank, beroende på årstid och väder.

Utanför huset finns en eldstad där ni kan tillbringa sköna kvällar. Båt och kanot ligger intill ert hus och väntar och önskar ni en extra kanot kan ni hyra detta direkt av ägaren för 500:-/ vecka. Vill ni åka på paddeltur har ni från ert hus några av Smålands bästa möjligheter. Sandsjön i sig själv har en omkrets på nästan 10 km vilket räcker gott till för en normal paddlare som vill ut några timmar. Känns detta i minsta laget kan man paddla vidare in i intilliggande sjön Fängen som är ganska exakt lika stor som Sandsjön. I anslutning till dessa båda sjöar finns det flera små gölar som också är trevliga att utforska. Det kan ev finnas möjlighet att låna en enklare tennisbana efter överenskommelse med ägaren vid ankomst till huset. Även rack och bollar kan ni i så fall låna. Det finns en basketkorg uppsatt på tennisbanan om alla i familjen vill utöva idrott samtidigt.

Utflyktsmöjligheterna är även dessa underbara. 12 km bort finns Hooks Herrgård med fin restaurang och natursköna golfbanor. Vackra staden Jönköping ligger 31 km norrut och där kan ni besöka äventyrsbadet Rosenlund, ta en bit mat på någon av de varierande restaurangerna eller kanske shoppa i något köpcenter. Lite längre norrut kommer ni till Gränna och vidare ut till Visingsö. Västernstaden High Chaparall ligger 50 km från ert hus och skulle inte dessa upplevelser räcka kan ni ta en dagstur till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby dit ni har ca 120 km. Välkommen till ett riktigt, riktigt underbart hus med massor av sköna upplevelser oavsett vecka och årstid! Ungdomsgrupper ej välkomna.

Du är här: Åhult, Jönköping, Stuga 88282, 6 personer, Sjö/Havsutsikt