Stugsommar

Stuga: Boberg

Stuga: Boberg, Falkenberg, Halland

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen4.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
2
45m²
nej
nej
400 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
1 badrum
 
Byggår 1950, renoverat 2019
 
5,0 km till restaurang
 
5,0 km till affär
 
400 m till kust
 
400 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 14/4-2024 till 4/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 38304
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 400 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
TETerrass
VSovrum
1 Vardagsrum: Radio, DVD, TV, parabol
2 Sovrum: 2 sängar, en våningssäng med två bäddar
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Altan, elvärme, utegrill, trädgård 350 m², trevlig möblering, utsikt över vatten, Rökförbud

Mer om stugan

Välkommen till denna välskötta stuga på fina Bobergs Udde/ Grimsholmen strax söder om Falkenberg centrum. Stugan har tre altaner samt en charmig, vindskyddad trädgård där ni sammantaget kan njuta av såväl morgon- som kvällssol. Från två av altanerna ser ni det glittrande havet och solnedgången i horisonten.

På badrocksavstånd från stugan har ni härliga, långa sandstränder för uppfriskande bad och långa strandpromenader. Hit är det även perfekt att ta med sig picknick-korgen och bara njuta av tillvaron. Området stugan ligger i är riktigt trevligt och rofyllt, här kan ni koppla av och vara nära naturen. Samtidigt finns Falkenbergs Golfklubb och flera restauranger såsom Prostens och Skrea Matbruk och Lilla Napoli samt Skrea Strand med hela sitt utbud av restauranger och caféer, bangolf, tennisbanor och badhus på cykelavstånd.

Stugan är ljus och fräsch med funktionellt kök och när vädret tillåter så nyttjas uteplatserna till dagens alla måltider och fikastunder. Vardagsrum med bäddsoffa och fåtöljer för sköna avkopplande stunder eller när ni vill se på tv. Två sovrum, varav det ena har två enkelsängar och det andra har en våningssäng, lämplig om man har barn/ungdomar med sig i sällskapet. Badrum med wc, tvättställ och dusch.

Starta dagen med en promenad i det natursköna området i och runtomkring Grimsholmens naturreservat. Högsta punkten är Smörkull, det är en spännande utflykt för både stora och små. Uppe på toppen är du 52 m över havet och har en magnifik utsikt över Falkenberg.

Falkenberg bjuder på många olika aktiviteter under sommaren. Butiker, caféer, uteserveringar med livemusik på kvällarna och festivaler som avlöser varandra. Falkenberg är känt för sitt laxfiske i Ätran som den fiskeintresserade inte vill missa (se till att köpa fiskekort innan). Det finns en vacker gång- och cykelväg utanför dörren och hela vägen till centrum.

Eldningsförbud i den öppna spisen.

Varmt välkomna till en härlig semestervistelse med närhet till bad, natur och utflykter!

Om området

Du är här: Boberg, Falkenberg, Stuga 38304, 4 personer, Sjö/Havsutsikt