Stugsommar

Östergötland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Östergötland
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 47 resultat.

Östergötland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Östergötland
Våra stugor i Östergötland får 4.2 av 5.0, från 59 omdömen

47 stuga i Östergötland

Stuga i ÖdeshögStugnr: 79976Ödeshög4 personer,  50 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i SkärblackaStugnr: 4570Skärblacka4 personer,  120 m²2,7 km till sjö/hav:.Stuga i SöderköpingStugnr: 4774Söderköping4 personer,  100 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i ArkösundStugnr: 43238Arkösund4 personer,  45 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i ValdemarsvikStugnr: 98479Valdemarsvik8 personer,  145 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i ValdemarsvikStugnr: 4637Valdemarsvik4 personer,  65 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i RimforsaStugnr: 48362Rimforsa8 personer,  90 m²80 m till sjö/hav:.Stuga i LjungStugnr: 32979Ljung4 personer,  26 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i YxnerumStugnr: 25930Yxnerum7 personer,  150 m²20 m till sjö/hav:.Stuga i ÖdeshögStugnr: 54487Ödeshög11 personer,  280 m²4,8 km till sjö/hav:.Stuga i RimforsaStugnr: 7909Rimforsa2 personer,  25 m²175 m till sjö/hav:.Stuga i Vreta KlosterStugnr: 43911Vreta Kloster6 personer,  196 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i MotalaStugnr: 54402Motala7 personer,  96 m²2,0 km till sjö/hav:.Stuga i GreboStugnr: 97284Grebo4 personer,  90 m²75 m till sjö/hav:.Stuga i ÖdeshögStugnr: 4991Ödeshög5 personer,  42 m²6,0 km till sjö/hav:.Stuga i HornStugnr: 50947Horn4 personer,  42 m²201 m till sjö/hav:.Stuga i GusumStugnr: 53369Gusum4 personer,  60 m²500 m till sjö/hav:.
Se alla 47 Stugsommar Stugor i Östergötland

Att hyra stuga i Östergötland

Upplev Östergötland med många kulturupplevelser och den vackra skärgården vid Östersjön när du hyr en stuga i Östergötland. Stugsommar har ca. 40 stugor som uthyres i Östergötland och du kan hyra stuga under en hel vecka, två veckor eller bara en långhelg vid Gryts skärgård under stora delar av året.

Att göra i Norrköping och Kolmården

Norr om Norrköping ligger Kolmårdens djurpark där ni möter djur från alla hörn. En spännande park där familjen få en heldag med en massa minnesvärda upplevelser. Här kan ni bl.a. ta en tur i den unika linbanan som går över safariparken med lejon, giraffer och andra spännande djur som ni kan hålla utkik efter i gondolen med plats för upp till 8 personer.

I Norrköpings kommun i Reijmyre finner man Reijmyre glasbruk. Glasbruket är ett av Sveriges äldsta glasbruk som grundades år 1810. Glasbruket ligger vackert beläget mellan Norrköping och Finspång mitt i de djupa Kolmårdskogarna. Hela detta industrilandskap är väl värt ett besök. På många platser runt Norrköping lyfts historien om industrin och det finns mycket att se, ex.vis Arbetets museum där det finns något kul för såväl vuxna som barn. I utkanten av Norrköping ligger Billbäcks butik, trädgård, restaurang, café och odlingar. Billbäcks är lika mycket besöksmål som handelsträdgård. Där finner du en av landets mest välsorterade trädgårdsbutiker men man kan stanna här för att bara njuta av grönskan till en kopp kaffe eller en bit mat på en prunkande uteservering. Ett stenkast från butiken ligger äppelodlingen där frukterna skördas framåt höstkanten. Arkösund är Norrköpings närmaste skärgård. Arkösund är ett litet samhälle vid havet, vilket sjuder av liv på sommaren. Där finns marinor, affär, pubar och hotell med underhållning. Men även en friluftsteater, hantverksbodar, båtturer, glasskiosker samt härliga bad på "Badholmarna".

Linköping, Göta Kanal och slott

Linköping som är landets femte största stad har ett rikt pulserade nöjesliv. Här finns gott om barer, teatrar och ett imponerade restaurangutbud för alla smaklökar och plånböcker. Sugen på shopping? Då är city ett eldorado med alla sina butiker och gallerior. Även den kulturintresserade får sitt lystmäte. Väl värt ett besök är bl a Gamla Linköping, Domkyrkan eller Flygvapenmuseet. Runt staden finns även flera vackra slott, nämnas kan Ekenäs slott som varje år anordnar riddarspel. Göta kanal som mynnar i sjön Roxen, och Kinda kanal ner mot Kindasjöarna, är en upplevelse med fina omgivningar och många gamla slussar. Söderköping är den vackert belägna sommarstaden. Här kan ni njuta av den trevliga gamla staden, ta en härlig cykelutflykt längs kanalen. Bestig Ramunderberget och skåda staden från ovan. Ta sedan en glass på Smultronstället som är känt för sin goda glass. Avnjut ett "spanskt smörgåsbord" på resturang La Uva som du finner mitt på torget.

Stugor vid Valdemarsvik och Gryts skärgård

Mitt i centrala Valdemarsvik ligger den välbesökta gästhamnen. Valdemarsvik är nära förknippat med vatten. Gryts- och Tjusts skärgårdar med klipp- och sandstränder som är populära och välbesökta badplatser under sommaren. Upplev tillsammans med barnen Astrid Lindgrens sagovärld i Vimmerby i norra Småland som ligger några mil söderut. Där bl.a sagorna om Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga har kommit.

Här kan du se alla stugor i Östergötland