Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Boka en sommarstuga för 2021 med Early Bird

Boka en sommarstuga för 2021 med Early Bird

 
Vart vill du resa?Vart ska du? 
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 629 resultat.
Sök på kartan

Boka din semester i ett våra fina sommarhus för 2021 med Early Bird

Du kan redan nu göra semesterplaner för nästa sommar och boka in nästa års semester i en av alla våra fina sommarstugor eller hus. Leta efter det blå märket med texten Early Bird Bokning och säkra ditt boende inför sommaren 2021.

Stugsommar har ett stort urval av olika stugor och hus, så du kommer definitivt hitta ett boende som passar dina semesterplaner och önskemål.


Hitta och boka en sommarstuga/hus 2021 med Early Bird här:


Vad är fördelen med att boka med Early Bird?

I samarbete med våra husägare är det nu möjligt för bokning av utvalda stugor och hus för 2021. Med andra ord betyder Early Bird-bokning att du redan nu kan planera din semester genom att boka upp din favoritstuga eller hus för 2021. På så sätt har du säkrat boendet och du får det datum som passar dig och din familj.

Håll koll på den gula markören med texten Early Bird Booking, så är du på god väg att boka en stuga för sommaren 2021.

Alla Stugsommars hus kan reserveras för 2021, men det är endast de hus med den gula markeringen och med texten Early Bird Booking, där du faktiskt kan göra en bokning. Hus som ej har Early Bird blir endast en reservation och inte helt säkert att du får den önskade perioden du valt.

De mest populära stugorna och husen blir alltid snabbt bokade"

Det är en bra idé att vara ute tidigt om du vill säkra ditt boende i just din favoritstuga för år 2021, eftersom de mest populära husen snabbt "tar slut” då efterfrågan är som störst.

På Stugsommar hittar du ett stort urval av olika typer av sommarstugor och hus i hela Sverige. Här finns något för alla; oavsett om du letar efter en klassisk liten stuga i skogen, ett hus med havsutsikt eller en stort boende med mycket plats för hela vänner, familj och släkt.