Stugsommar

Roslagen i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Roslagen
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 30 resultat.
Sök på kartan

Roslagen i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Roslagen
Våra stugor i Roslagen får 4.6 av 5.0, från 43 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Gröna Lund
 • Skansen
 • Vasa museet
 • Fotografiska
 • ABBA the Museum
 • Djurgården
 • Gamla Stan
 • Kungliga Slottet
 • Stadshuset
 • 30 stuga i Roslagen

  Stuga i VäddöStugnr: 8907Väddö7 personer,  80 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i VäddöStugnr: 23317Väddö5 personer,  150 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i NykvarnStugnr: 9556Nykvarn4 personer,  55 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i NorrtäljeStugnr: 30501Norrtälje4 personer,  47 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i Stockholm/ÅkersbergaStugnr: 6772Stockholm/Åkersberga5 personer,  55 m²5 m till sjö/hav:.Stuga i BlidöStugnr: 70528Blidö7 personer,  135 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i VäddöStugnr: 91606Väddö5 personer,  68 m²225 m till sjö/hav:.Stuga i LjusteröStugnr: 4166Ljusterö6 personer,  119 m²300 m till sjö/hav:.

  Här i vackra Roslagen, som omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar, finns allt ni behöver för en härlig semester – havet, vacker skärgård, fantastisk natur, pittoreska småstäder och oändliga möjligheter till upplevelser.

  Att uppleva den sagolika skärgården med nära 13 000 öar är ett måste när ni besöker Roslagen. Njut av det levande skärgårdslandskapet och upptäck egna smultronställen med kajak, egen båt eller med någon av de många skärgårdsbåtarna. Grisslehamn, Öregrund, Ljusterö, Arholma, Väddö och Siaröfortet är bara några av idyllerna ni kan besöka. Området erbjuder givetvis också fina möjligheter till att bada, fiska, vandra, cykla, spela golf m.m.

  Vill du uppleva något utöver det vanliga, varför inte testa grottkrypning i Gillberga Gryt utanför Hallstavik?

  Under sommaren bjuder Roslagen på en hel del evenemang, till exempel båtracet Roslagsloppet med Roslagsfestivalen, American Car Show i juli och Norrtelje Jazzdagar efter midsommar. Du kan göra utflykter med passagerarbåt till någon av öarna ute i havsbandet eller varför inte en dagsutflykt till Åland från närbelägna Grisslehamn?

  Kuststaden Norrtälje är känd för sin småstadsidyll och fina skärgårdsmiljö som också gör den till en sommaridyll. Staden som ofta kallas Roslagens huvudstad erbjuder även ett stort antal caféer, restauranger, butiker, brett kulturutbud och all tänkbar service.

  Dessutom har ni nära till Stockholm city – både med båt, bil, buss eller tåg.

  Roslagen har något för alla!