Stugsommar

Oskarshamn i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Oskarshamn
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 10 resultat.
Sök på kartan

Oskarshamn i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Oskarshamn
Våra stugor i Oskarshamn får 4.3 av 5.0, från 39 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Kalmar slott
 • Kalmar domkyrka
 • Kalmar stadspark
 • Nationalparken Blå Jungfrun
 • Fornlämningar i Gamleby
 • Vackra ön Idö
 • Glasriket
 • Astrid Lindgrens värld
 • Ölandsbron
 • 10 stuga i Oskarshamn

  Stuga i OskarshamnStugnr: 7168Oskarshamn6 personer,  160 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i OskarshamnStugnr: 25236Oskarshamn4 personer,  90 m²20 m till sjö/hav:.Stuga i AdriansnäsStugnr: 99263Adriansnäs6 personer,  80 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i FigeholmStugnr: 4441Figeholm3 personer,  50 m²1,5 km till sjö/hav:.Stuga i KlintemålaStugnr: 10279Klintemåla6 personer,  70 m²20 m till sjö/hav:.Stuga i AdriansnäsStugnr: 40358Adriansnäs4 personer,  70 m²130 m till sjö/hav:.Stuga i OskarshamnStugnr: 9992Oskarshamn5 personer,  60 m²15 m till sjö/hav:.Stuga i OskarshamnStugnr: 96503Oskarshamn6 personer,  110 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i AdriansnäsStugnr: 58187Adriansnäs7 personer,  90 m²70 m till sjö/hav:.

  Kommunen med energi är Oskarshamns egen slogan och här finns verkligen massor att göra. Hela skärgården är sagolikt vacker. I de norra delarna ska ni inte missa Misterhults skärgård med vackra öar som Marsö och Vinö. Har ni själva inte tillgång till en båt kan ni på vissa platser åka ut med skärgårdstrafik, men oftast är det enklare att hyra en båt, canadensare eller kanot och ge sig ut bland grönbevuxna kobbar och skär.

  I Oskarshamn kan ni besöka Döderhultarmuseet eller kanske ta en tur ut till ön Blå Jungfrun i Kalmar sund. Sommartid erbjuds turer med turbåten M/S Solkust. Passa på att gå på spaning bland jättegrytor och grottor, ta ett varv runt den spännande labyrinten och försök finna svaren till frågor som har vållat mången huvudbry. Det är till Blå Jungfrun alla påskkärringar färdas på sina kvastar enligt sägnen. Här finns vindpinade tallar, frodig ädellövskog och imponerande granitklippor, slipade av havet till spännande former. Med tanke på öns avskildhet och färgen på dess siluett är det inte konstigt att Blå Jungfrun blivit sagornas och folktrons Blåkulla.

  I området runt Oskarshamn finns massor av fina insjöar som ni kan bada i och köpa fiskekort till. Fisket i havet är däremot fritt.

  Skogarna är djupa och vackra och här dominerar tallskogen, vitmossan, blåbären, svampen och så självfallet de småländska lingonen. Ta en tur med bilen den vackra kustvägen längs Figeholm, Kråkelund, Klintemåla och vidare till Misterhult, Mörtfors och Solstadström och ni kommer garanterat att komma tillbaka hit en annan gång.