Stugsommar

Eksjö i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Eksjö
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 7 resultat.
Sök på kartan

Eksjö i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Eksjö
Våra stugor i Eksjö får 4.7 av 5.0, från 24 omdömen

7 stuga i Eksjö

Stuga i IngatorpStugnr: 9210Ingatorp8 personer,  150 m²3,0 km till sjö/hav:.Stuga i IngatorpStugnr: 44637Ingatorp6 personer,  90 m²1,2 km till sjö/hav:.Stuga i HultStugnr: 42707Hult7 personer,  169 m²60 m till sjö/hav:.Stuga i GynnesnäsStugnr: 28934Gynnesnäs4 personer,  48 m²300 m till sjö/hav:.

Eksjö är beläget mitt i den trolska småländska urskogen. Kommunen sträcker sig från Eksjö stadskärna i väster- med mer än sin 600-åriga historia- och österut ända till Mariannelund, på gränsen mot Vimmerby.

Genuina kulturmiljöer finns att upptäcka i hela kommunen. Eksjö- den unika trästaden, är en av Sveriges bäst bevarade. Museerna är flera och i bygden finns ett sjudande kulturliv som den kultur- och evenemangskommun som Eksjö är.

Naturen med skogar, sjöar och hagmarker ger livskvalitet och förutsättningar för allt från rofyllt fiske till spännande vandringar. Med sina många vattendrag får ni alltid tillfällen till bad i ostörda små vikar eller till bad vid kommunala badplatser runt större eller mindre sjöar.