Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Eksjö i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Eksjö i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Eksjö
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 6 resultat.
Sök på kartan

Eksjö i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Eksjö
Våra stugor i Eksjö får 4.5 av 5.0, från 35 omdömen

Stugområden Eksjö

Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Eksjö

Stugnr: 09210Ingatorp8 personer,  150 m²Husdjur inte tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Välkommen till detta vackra hus i hjärtat av Emil, Pippi och Bullerbyn. Huset ligger i Ingatorp, ca 3 mil från Vimmerby. Huset är omgivet av skog, ängar, stengärdsgårdar och en härlig trädgård, man tror nästan att Emil ska komma ut från snickarboden. ...Stugnr: 44637Ingatorp6 personer,  90 m²Husdjur inte tillåtet.1,2 km till sjö/hav:.Utanför den lilla orten Ingatorp, med en fantastisk kuperad natur med skog och sjöar vart man än tittar, ligger detta trevliga hus i en liten by på en höjd med Ingatorp nedanför. Huset är omringat av en stor härlig trädgård med gräsytor och ...Stugnr: 42707Hult7 personer,  169 m²Husdjur inte tillåtet.60 m till sjö/hav:.Välkommen till detta stora, trevliga aktivitetshus med strandtomt i olika nivåer ner mot Skedesjön, någon mil söder om Eksjö. Här är det lugnt och fridfullt med huset beläget högst upp, det finns även parkering och en mindre stuga med sovplatser ...Stugnr: 28934Gynnesnäs4 personer,  48 m²Husdjur tillåtet.300 m till sjö/hav:.Med ett högt läge endast 300 m från den vackra sjön Bellen ligger detta hus. Byllerbyaktigt läge med några hus belägna högt uppe på en backe. Huset är litet och praktiskt med sovrum, vardagsrum, kök och duschrum, fullt modernt. Gynnesnäs ligger ...Stugnr: 95190Gynnesnäs6 personer,  50 m²Husdjur tillåtet.100 m till sjö/hav:.Fritidshus som endast ligger 100 m från sjön Bellen. Vid strandkanten ligger roddbåten som du får använda för att ro ut och fånga storgäddan eller för att meta abborre med. Fiskekort måste köpas. Där finns även en liten avskild badplats med ...

Eksjö är beläget mitt i den trolska småländska urskogen. Kommunen sträcker sig från Eksjö stadskärna i väster- med mer än sin 600-åriga historia- och österut ända till Mariannelund, på gränsen mot Vimmerby.

Genuina kulturmiljöer finns att upptäcka i hela kommunen. Eksjö- den unika trästaden, är en av Sveriges bäst bevarade. Museerna är flera och i bygden finns ett sjudande kulturliv som den kultur- och evenemangskommun som Eksjö är.

Naturen med skogar, sjöar och hagmarker ger livskvalitet och förutsättningar för allt från rofyllt fiske till spännande vandringar. Med sina många vattendrag får ni alltid tillfällen till bad i ostörda små vikar eller till bad vid kommunala badplatser runt större eller mindre sjöar.