Stugsommar

Stuga: Henån

Stuga: Henån, Orust, Bohuslän

Gästomdömen

Baserat på 4 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

12
4
180m²
nej
nej
Inkl.
3,0 km
 
Svensk TV
 
2 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1977, renoverat 2018
 
5,0 km till restaurang
 
5,0 km till affär
 
8 km till kust
 
3,0 km till sjö
 
8 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 9/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 44995
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 3,0 kmGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
926272829123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

AAlkov
BBadrum
EIngång
KKök
OTTerrass med tak
OVardagsrum
Pr.Privat
STUndervåning
SPMatsal
TETerrass
VSovrum
2 Vardagsrum: Radio, TV
4 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng
2 Sovalkov: 1 dubbelsäng och 1 våningssäng, 1 säng
Öppet kök: Barnstol, elspis, ugn, kylskåp, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Altan, centralvärme, lekredskap, utegrill, gemensam tomt 3000 m², blandad möblering, underbara omgivningar, Rökförbud

Mer om stugan

Centralt mitt på Orust ligger detta härliga hus i en egen prunkande oas, på sommaren omgivet av blommor och odlingar. Här kan ni andas frisk luft, känna lugnet och få harmoni i både kropp och själ. Huset ligger högt på en kulle med härlig utsikt åt flera väderstreck som ni kan njuta av både inifrån huset samt från gården.

Övervåningen: Entré med hall som leds in till ett stort öppet kök med matplats och trevligt vardagsrum med braskamin samt TV. Ifrån hallen når man även ett fräscht badrum med dusch, tvättmaskin, toalett och handfat. Via hallen når man de 2 sovrummen som båda har var sin dubbelsäng. Här finns även ett allrum för lek med sovplatser i en våningssäng (90/120cm). Via altandörr kommer ni härifrån ut på den stora och härliga altanen med utemöbler.

Undervåningen: En trappa ner finns ytterligare ett badrum med dusch, handfat och toalett. En sovalkov med en enkelsäng (90cm) som skärmas av med draperi. På nedervåningen finns ytterligare två sovrum som har var sin dubbelsäng (160cm resp 180cm). Här finns ett stort och luftigt kombinerat vardagsrum med komplett kök. Alltså finns det 2 fullutrustade kök i huset som ni kan nyttja. Huset passar utmärkt för 2 familjer. Dörren i trappan går att stänga till om man vill vara för sig själva en stund på var sin våning. Undervåningen har även en egen entré om man vill ha separerade ingångar till huset.

Totalt finns det 11 ordinarie bäddar + 1 extra som kan sova tillsammans i våningssängen i allrummet.

Ute på gården finns stora ytor att röra sig på. Tillgång till cyklar finns att låna. Här finns också inbjudande uteplatser för mysiga grillkvällar och middagar utomhus. Utemöbler finns i olika väderstreck både uppe, nere och på altanen som ligger avskilt för insyn. En grillplats med utsikt över äppellunden är placerad vid skogsbrynet med trevliga bänkar runtomkring. På ängarna invid huset ser man ofta rådjur och ibland en och annan älg. Den lockande skogen bjuder in till aktiviteter där barnen kan leka fritt och upptäcka på egen hand.

I detta hus ingår endast hushållsel. Ägarna sköter om och håller ordning i trädgården. Under er vistelse kommer de ibland att vara på plats för skötsel. En liten robot sköter om gräsmattorna runtomkring så lämna ej kvar saker på gräsmattan. Det finns stor plats för parkering på den väl tilltagna gårdsplanen.

Flera olika badplatser finns på 10 till 20 minuters bilavstånd och vill man så är det enkelt att ta sig ut för ett dopp eller två. När eftermiddagen kommer och man önskar svalka och skugga har ni många möjligheter till avkoppling här.

På Orust finns mängder med aktiviteter. Gör en tur till de vackra bilfria öarna både på Orust och Tjörn tex Gullholmen, Kärringön, Åstol och Dyrön. Besök gärna våra vackra kustsamhällen.

Är ni intresserade av shopping får man inte missa ett besök i Göksäter med fyndvaruhuset Arvid Eriksson som i folkmun kallas ”Lilla Ullared” och ligger ca 15 min bort med bil.

Varmt välkommen.

Om området

Du är här: Henån, Orust, Stuga 44995, 12 personer, Gratis internet