Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Vänersborg i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Vänersborg i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Vänersborg
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 7 resultat.
Sök på kartan

Vänersborg i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Vänersborg
Våra stugor i Vänersborg får 4.9 av 5.0, från 21 omdömen

Stugområden Vänersborg

7 stuga i Vänersborg

Stuga i FrändeforsStugnr: 7679Frändefors4 personer,  43 m²Husdjur tillåtet.30 m till sjö/hav:.Stuga i VargönStugnr: 58854Vargön8 personer,  100 m²Husdjur inte tillåtet.1,5 km till sjö/hav:.Stuga i FrändeforsStugnr: 93071Frändefors4 personer,  48 m²Husdjur tillåtet.200 m till sjö/hav:.Stuga i FrändeforsStugnr: 78241Frändefors5 personer,  42 m²Husdjur tillåtet.4,0 km till sjö/hav:.

Vänersborg vid Vänerns södra strand är en riktig småstadsidyll full av mysiga kaféer, restauranger och bra shopping. I kombination med att staden är omgiven av vacker natur ger er alla möjligheter till en perfekt semester. Museum och ett inomhusäventyrsbad är ställen i staden som kan vara värda ett besök.

Närheten till Vänern gör staden till ett paradis för den som gillar vattenrelaterade utomhusaktiviteter. Ursandsbadet med sin långa sandstrand är en favorit, fiske, paddling och båtturer några andra favoriter. Områdets vackra och varierande natur ger också utmärkta möjligheter till exempelvis vandring och cykling. Och missa inte ett besök i ekopark Halle- och Hunneberg där älgen bor i orörd natur.

Inte långt från Vänersborg finns också grannstaden Trollhättan med med sitt unika fall- och slussområde, Trollhättefallen, vackra parker och naturområden, SAAB-museet mm.

På bekvämt bilavstånd finns även storstaden Göteborg med bland annat Avenyn, Liseberg och en vacker skärgård att uppleva.