Menu

Stugsommar

Stugor:  TidaholmBohuslän och Västra GötalandSverige

Det finns 1 stuga i detta område som matchar dina valda kriterier.
Antal dagar:
Stugkategori
Om Tidaholm

Det sägs att Tidaholm är Skandinaviens mittpunkt. Nog är det ett centrum alltid. Tidaholm är en liten, aktiv bygd där kreativiteten frodas. Bilar, musik, mat, idrottsevenemang, kräftfiske och julmarknad. Under året finns många arrangemang och aktiviteter att ta del av.

Kräftans dag (med fritt kräftmete för barn) och Kräftivalen i augusti är en tradition som lockar många besökare varje år. Konstnatten i september är en helg fullspäckad med konst, kultur, mat och upplevelser. Här är det alltid något på gång och vi vågar lova att du hittar något som faller just dig i smaken.

Vackra Tidan porlar genom staden och binder samman skön natur med charmig stadsmiljö. Det är kring Tidan som staden Tidaholm har vuxit fram och små oaser har skapats kring det rinnande vattnet. Överallt hittar du kulturhistorisk intressanta miljöer samt omväxlande och vackra naturscenerier. Öppna lanskap, djupa skogar och härlig blandskog kännetecknar bygden.

I Tidaholm är ingenting långt borta. På bara en liten stund växlar du från uteserveringen på torget till badplatsen eller fiskevattnet. Allt finns nära!