Så här använder vi kakor (cookies)

Vi använder data från våra egna kakor och tredjepartskakor. Vi använder dem i kombination med tillhörande personlig information för att komma ihåg dina inställningar, förbättra våra tjänster, för att spåra din användning av webbplatsen och göra trafikmätningar samt visa de mest relevanta meddelandena för dig.
Nedan kan du välja att säga ok till alla kakor eller välja vilka av våra valfria kakor du vill acceptera.
Läs mer om vår cookie- och sekretesspolicy. Du kan också återkalla ditt samtycke här.
  • Nödvändiga: Dessa kakor hjälper till att säkerställa att vår webbplats fungerar genom att aktivera grundläggande funktioner som att komma ihåg listan över favorithus.
  • Funktionella: Dessa används för att komma ihåg dina sökinställningar, t.ex. antal personer, husdjur, ankomstdatum etc.
  • Statistiska: Dessa möjliggör en bättre användarupplevelse, eftersom vi då kan veta vilka hus som är mest intressanta.
  • Marknadsföring: Dessa kakor gör det möjligt för oss och våra partners att leverera det mest relevanta innehållet till dig.

Svenljunga i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Svenljunga i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Svenljunga
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 7 resultat.
Sök på kartan

Svenljunga i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Svenljunga
Våra stugor i Svenljunga får 4.1 av 5.0, från 48 omdömen

7 stuga i Svenljunga

Stuga i BurserydStugnr: 8285Burseryd9 personer,  143 m²30 m till sjö/hav:.Stuga i KalvStugnr: 97575Kalv7 personer,  150 m²250 m till sjö/hav:.Stuga i AmbjörnarpStugnr: 34243Ambjörnarp10 personer,  120 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i HåcksvikStugnr: 38670Håcksvik4 personer,  70 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i HåcksvikStugnr: 37492Håcksvik6 personer,  65 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i HåcksvikStugnr: 38668Håcksvik4 personer,  70 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i HåcksvikStugnr: 28142Håcksvik6 personer,  110 m²150 m till sjö/hav:.

Runt Svenljunga står naturen i centrum och här finns mycket att se och uppleva för alla smaker och åldrar.

Hundratals sjöar och vattendrag ger fina möjligheter till både bad, fiske, roddturer och paddling. De många vandringslederna och vackra promenadstråken är perfekt för den som vill utforska de vackra omgivningarna till fots. Och för er som vill trampa er fram finns många cykelvägar som slingrar sig fram genom naturskön kulturbygd. Bland områdets sevärdheter utmärker sig främst anrika Torpa stenhus och Hofsnäs herrgård.

Svenljungas läge ger er också utflyktsmöjligheter i toppklass. Mindre än en timmes bilresa bort finns både shoppingparadiset Gekås i Ullared, Borås med sitt zoo och Knalleland samt storstaden Göteborg med bland annat Avenyn, Liseberg och en vacker skärgård att uppleva. Välkommen till natursköna Svenljunga!