Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Mark i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Mark i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Mark
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 2 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Mark i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Mark
Våra stugor i Mark får 4.9 av 5.0, från 7 omdömen

Stugområden Mark

Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Mark

Stugnr: 62802Kinna6 personer,  60 m²Husdjur inte tillåtet.1,0 km till sjö/hav:.Underbar stuga med ett synnerligen vackert läge, högt upp, med milsvid utsikt över skogar och höjder. Ert hus totalrenoverades 2011 och framstår nu som en riktig oas av avkoppling. Köket är ett väldigt fint IKEA-kök och här är en fröjd att laga ...Stugnr: 14411Istorp6 personer,  82 m²Husdjur inte tillåtet.300 m till sjö/hav:.Synnerligen inbjudande hus i en avkopplande miljö med närhet till upplevelser i både natur och stad. Huset har 2 fina sovrum med en bekväm dubbelsäng i vardera. I allrummet står en vacker braskamin som sprider skön värme i hela huset. Hela huset ...

Mark ligger i sydöstra Västergötland och kallas också Tygriket – Sveriges textila centrum. Men förutom prisvärd textilshopping finns här massor att uppleva för alla smaker.

Den vackra naturen spelar en viktig roll i Mark. Här finns vandringsleder, cykelvägar och paddlingsleder med rastplatser som ger er utmärkta möjligheter till fina naturupplevelser med fiske, paddling och bad. Och vill ni uppleva något utöver det vanliga finns flera vackra naturreservat.

Söker ni shopping av hög kvalitet till förmånliga priser inom textil och inredning har ni definitivt kommit rätt. Utgår ni från till exempel Kinna kan ni på bara en dag besöka ett 20-tal butiker med ett svårslaget utbud. Dessutom är området en bra utgångspunkt för trevliga dagsutflykter till större städer som Göteborg, Borås, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Välkommen till natursköna Mark!