Stugsommar

Ljung i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Ljung
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 1 resultat.
Sök på kartan

Ljung i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Ljung

Herrljunga kommun ligger i hjärtat av det västgötska landskapet och här har ni nära till det mesta. Denna lantliga bygd har också en anrik historia och vackra omgivningar med bland annat gamla stenmurar, lövskogar och ån Nossan som ringlar genom kommunen.

Här finns mycket att uppleva för alla smaker och åldrar. Hembygdsparken vid Haraberget, bokkaféet i Od, shopping på Storegården Country Living i Alboga, en runda på golfbanan i Hudene, ett bad i Sämsjön och ett besök vid Guldsmedsgårdens pionodling i Hov är bara några av era möjligheter.

Herrljungas centrala placering gör det dessutom till en perfekt utgångspunkt för trevliga dagsutflykter i närområdet. Storstaden Göteborg ligger inte långt bort och där finns bland annat Avenyn, Liseberg, Sjöfartsmuseet, Universeum, Världskulturmuseet och en vacker skärgård att uppleva. Välkommen till anrika Herrljunga!