Menu

Stugsommar

Lilla Edet i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Lilla Edet i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Lilla Edet
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 3 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Lilla Edet i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Lilla Edet

Stugområden Lilla Edet

Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Lilla Edet

Stugnr: 04217Lilla Edet2 personer,  44 m²Husdjur inte tillåtet.3,5 km till sjö/hav:.Idyllisk stuga med stor trädgård som inbjuder till vinbärsplockning, lek, lata dagar men närhet till naturreservat, laxfiske och bad. Här kommer ni trivas och passar utmärkt för den lilla familjen eller för ett par. Stugan är röd med vita knutar ...Stugnr: 99238Sjuntorp4 personer,  56 m²Husdjur tillåtet.300 m till sjö/hav:.Härlig ljusblå sommarstuga, inbäddad i grönska endast ett stenkast från sjön Gravlången. Stugan ligger på en avskild väg mitt i ett lugnt stugområde. Passar utmärkt för den lilla familjen eller sällskap som uppskattar både den lantliga miljön ...Stugnr: 68084Prässebo6 personer,  100 m²Husdjur inte tillåtet.5 m till sjö/hav:.Vackert sutteränghus med fantastiskt läge och panoramautsikt över Bodasjön. Endast 10 m till sköna dopp från egen brygga! Stugan renoverade 2018 med bland annat ny glasveranda och är modernt inredd och håller mycket god standard. På övreplan ...

I Lilla Edet vid Göta älv finns mycket att se och uppleva. Orten är en gammal kulturbygd som präglas av älven, natur, vildmark och en spännande historia.

För den naturintresserade finns till exempel flera utmärkta vandringsleder, bland annat i Svartedalen, Västerlanda och Hjärtum där ni kan njuta av ett sjörikt och vackert skogslandskap. Älven och alla sjöar ger också bra bad- och fiskemöjligheter. Och missa inte de spännande arkeologiska fynden från medeltiden i Lödöse museum, sagoslottet Thorskogs Slott och vackra Ströms slottspark.

Lilla Edet är dessutom en perfekt utgångspunkt för trevliga dagsutflykter. Storstaden Göteborg ligger inte långt bort och där finns bland annat Avenyn, Liseberg, Sjöfartsmuseet, Universeum, Världskulturmuseet och en vacker skärgård att uppleva. Välkommen till natursköna Lilla Edet!