Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Karlsborg i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Karlsborg i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Karlsborg
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 3 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Karlsborg i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Karlsborg

Stugområden Karlsborg

Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Karlsborg

Stugnr: 06251Karlsborg4 personer,  80 m²Husdjur inte tillåtet.1,0 km till sjö/hav:.Enskilt och med naturen in på knutarna, men ändå nära till både tätort och nationalpark, ligger detta charmiga och personligt inredda smultronställe. Huset är i tre våningar och har många spännande detaljer i inredningen. Två fungerande kakelugnar ...Stugnr: 34793Töreboda5 personer,  25 m²Husdjur inte tillåtet.Charmig stuga mitt i den svenska idyllen. Här bor Ni fint i ett rött hus med vita knutar omgiven av en grönskande trädgård där man kan sitta och fika och beundra slätterna omkring. Tomten delas med husägarna och har man bekanta på besök kan ...Stugnr: 65875Töreboda13 personer,  240 m²Husdjur inte tillåtet.500 m till sjö/hav:.Ett perfekt boende för den stora familjen och släkten uppdelat på tre olika hus. Här finns stora härliga ytor att umgås och leka på. Ligger med lugnt läge och gångavstånd till bad och fiske. Huvudbyggnaden är ett otroligt mysigt hus där du först ...

Karlsborg är en idyll präglad av natur och vatten som ligger mycket vackert vid Göta Kanal och Vätterns strand. Här finns mycket att se och göra för alla smaker och ni har även nära till många större städer.

I Karlsborg finns stora områden med fantastisk och orörd natur som ger er möjlighet till bland annat bad, vandring, cykling, fiske och ridning. Här finns till exempel Tivedens förtrollande nationalpark med stora klippblock, djupa dalar, glittrande sjöar och branta bergsryggar.

Ett av de mest populära besöksmålen är den mäktiga Karlsborgs fästning som reser sig över Vättern som ett monument över svunna tider. På orten finns också ett riktigt båtliv och ett pittoreskt hamnområde. Och missa inte att ta en dagstur med M/S Sandön eller att njuta av kaféerna längs Göta Kanal. Välkommen till vackra Karlsborg!