Stugsommar

Karlsborg i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Karlsborg
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 4 resultat.
Sök på kartan

Karlsborg i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Karlsborg

Stugområden Karlsborg

Topp-attraktioner i området

 • Karlsborg Fästning
 • Göta Kanal
 • Tivedens Nationalpark
 • Ösjönäs Aktivitets och Äventyrscenter
 • Forsvikståget
 • 4 stuga i Karlsborg

  Stuga i KarlsborgStugnr: 6251Karlsborg4 personer,  80 m²1,0 km till sjö/hav:.

  Karlsborg är en idyll präglad av natur och vatten som ligger mycket vackert vid Göta Kanal och Vätterns strand. Här finns mycket att se och göra för alla smaker och ni har även nära till många större städer.

  I Karlsborg finns stora områden med fantastisk och orörd natur som ger er möjlighet till bland annat bad, vandring, cykling, fiske och ridning. Här finns till exempel Tivedens förtrollande nationalpark med stora klippblock, djupa dalar, glittrande sjöar och branta bergsryggar.

  Ett av de mest populära besöksmålen är den mäktiga Karlsborgs fästning som reser sig över Vättern som ett monument över svunna tider. På orten finns också ett riktigt båtliv och ett pittoreskt hamnområde. Och missa inte att ta en dagstur med M/S Sandön eller att njuta av kaféerna längs Göta Kanal. Välkommen till vackra Karlsborg!