Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Göteborg - Marstrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Göteborg - Marstrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Göteborg - Marstrand
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 16 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Göteborg - Marstrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Göteborg - Marstrand
Våra stugor i Göteborg - Marstrand får 4.5 av 5.0, från 36 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Guidad stadsvandring
 • Bohus Fästning
 • Gullbringa Golf & Countryclub
 • Svartedalen och Bohusleden
 • Båtturer, Elin af Marstrand
 • Carlstens Fästning på Marstand
 • Strandverket Konsthall
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Göteborg - Marstrand

  Stugnr: 24698Kungälv4 personer,  139 m²Husdjur inte tillåtet.2,5 km till sjö/hav:.Välkomna ut på landet till Bräcke som tillhör Kärna, och som endast ligger 30 minuter med bil ifrån både Marstrand och Göteborg. En slingrande trevlig grusväg leder in till stugan ifrån stora vägen. Här möts man av vacker natur, känner lugnet ...Stugnr: 04339Kungälv5 personer,  80 m²Husdjur tillåtet.9,0 km till sjö/hav:.Rymlig bostad med god standard i lantlig miljö, men ändå nära till både service och många sevärdheter på Västkusten. Ni bor i utkanten av Ytterby, med bekvämt bilavstånd till fina badplatser samt Marstrand och Kungälv. Härliga strövområden och ...Stugnr: 04475Rörtången6 personer,  52 m²Husdjur tillåtet.250 m till sjö/hav:.Inte långt ifrån Marstrand och Rörtången ligger Ödsmålsmosse som är ett idylliskt sommarstugeområde i Bohuslän. Med närhet till havet, sköna promenader, trevliga middagar i husets glasveranda eller ligg och slappa i loungemöbeln som ligger insynsskyddat ...Stugnr: 04154Tjuvkil4 personer,  56 m²Husdjur inte tillåtet.2,0 km till sjö/hav:.Vid Lycke Golf & Country Club som ligger alldeles vid den anrika och vackra Tofta Herrgård ligger den här supermysiga stugan. Från köksfönstret ser man golfbanans vackra gröna gräsmattor och bara ett par hundra meter längre bort ligger ett unikt ...Stugnr: 50128Kungälv5 personer,  150 m²Husdjur inte tillåtet.11,0 km till sjö/hav:.Ett hus att trivas i! Passar bra till en familj/ par som vill ha en aktiv semester. Här finns alla möjligheter, nära till hav och bad, och nära till storstaden Göteborg. Huset är beläget mitt i Ytterby i ett barnvänligt villakvarter med en fin ...Stugnr: 33670Kovikshamn5 personer,  54 m²Husdjur tillåtet.350 m till sjö/hav:.Charmig stuga i Kovikshamn, väster om Kungälv med havsnära läge, högt beläget med vacker vy över det bohuslänska landskapet. Här bor ni med många sevärdheter på bekvämt bilavstånd. Stugan ligger på kuperad bergstomt med trä- och stentrappor ...

  Här norr om Göteborg ligger bl a Marstrand och Kungälv. Den vackra trästaden Marstrand har alltid haft en speciell dragningskraft och lockat med det syndiga livet, kungligheter, bad, nöjen och kappseglingar.

  I dag är Marstrand västkustens seglingsmetropol med ett myllrande folkliv under sommarmånaderna och här är alltid något på gång. Ön kantas av restauranger och kaféer som ligger, tätt, tätt, och serverar er alltifrån en lätt lunch till en femrätters gourmetmiddag i den mest magiska solnedgången.

  Dessutom lockar nöjen, evenemang, utställningar och de vackra husen men även fina vandringsleder i underbar natur och fina badplatser oavsett om ni föredrar klippor eller sandstränder. Den största sevärdheten är utan tvekan Carlstens Fästning, främst känd för Lasse-Maja och hans fängelsehåla, kanoner, fester och fantastisk utsikt. Och skulle ni vilja känna storstadspulsen är det inte långt till Göteborg.