Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Göteborg - Marstrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Göteborg - Marstrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Göteborg - Marstrand
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 15 resultat.
Sök på kartan

Göteborg - Marstrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Göteborg - Marstrand
Våra stugor i Göteborg - Marstrand får 4.4 av 5.0, från 52 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Guidad stadsvandring
 • Bohus Fästning
 • Gullbringa Golf & Countryclub
 • Svartedalen och Bohusleden
 • Båtturer, Elin af Marstrand
 • Carlstens Fästning på Marstand
 • Strandverket Konsthall
 • 15 stuga i Göteborg - Marstrand

  Stuga i RörtångenStugnr: 4475Rörtången6 personer,  52 m²Husdjur tillåtet.250 m till sjö/hav:.Stuga i RörtångenStugnr: 53574Rörtången4 personer,  48 m²Husdjur inte tillåtet.150 m till sjö/hav:.Stuga i RörtångenStugnr: 38305Rörtången4 personer,  54 m²Husdjur inte tillåtet.700 m till sjö/hav:.Stuga i RomelandaStugnr: 55763Romelanda4 personer,  50 m²Husdjur inte tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Stuga i RörtångenStugnr: 65622Rörtången6 personer,  75 m²Husdjur tillåtet.50 m till sjö/hav:.Stuga i KovikshamnStugnr: 33670Kovikshamn5 personer,  54 m²Husdjur tillåtet.350 m till sjö/hav:.Stuga i TjuvkilStugnr: 42424Tjuvkil6 personer,  100 m²Husdjur inte tillåtet.200 m till sjö/hav:.Stuga i TjuvkilStugnr: 63361Tjuvkil8 personer,  133 m²Husdjur inte tillåtet.100 m till sjö/hav:.Stuga i RörtångenStugnr: 74888Rörtången5 personer,  38 m²Husdjur inte tillåtet.150 m till sjö/hav:.

  Här norr om Göteborg ligger bl a Marstrand och Kungälv. Den vackra trästaden Marstrand har alltid haft en speciell dragningskraft och lockat med det syndiga livet, kungligheter, bad, nöjen och kappseglingar.

  I dag är Marstrand västkustens seglingsmetropol med ett myllrande folkliv under sommarmånaderna och här är alltid något på gång. Ön kantas av restauranger och kaféer som ligger, tätt, tätt, och serverar er alltifrån en lätt lunch till en femrätters gourmetmiddag i den mest magiska solnedgången.

  Dessutom lockar nöjen, evenemang, utställningar och de vackra husen men även fina vandringsleder i underbar natur och fina badplatser oavsett om ni föredrar klippor eller sandstränder. Den största sevärdheten är utan tvekan Carlstens Fästning, främst känd för Lasse-Maja och hans fängelsehåla, kanoner, fester och fantastisk utsikt. Och skulle ni vilja känna storstadspulsen är det inte långt till Göteborg.