Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Bengtsfors i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Bengtsfors i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Bengtsfors
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 7 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Bengtsfors i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Bengtsfors
Våra stugor i Bengtsfors får 4.5 av 5.0, från 16 omdömen

Stugområden Bengtsfors

Topp-attraktioner i området

 • Dalslands kanal
 • Akvedukten i Håverud
 • De vackra vyernas järnväg
 • Åk rälsbuss
 • Trampa dressin
 • Fisketurer på sjöarna
 • Paddla kanot
 • Dalslands Glasblåseri
 • Tresticklan Nationalpark
 • Eds MC- och motormuseum
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Bengtsfors

  Stugnr: 04509Ed6 personer,  70 m²Husdjur tillåtet.75 m till sjö/hav:.Välskött fastighet med stora möjligheter till strövtåg och bad, beläget i en makalöst vacker del av Dalsland. Med utsikt över Norra Kornsjön och med Norge på andra sidan vattnet finns detta fantastiska hus med möjligheter till rekreation och ...Stugnr: 29871Bengtsfors4 personer,  45 m²Husdjur tillåtet.200 m till sjö/hav:.Stuga med ett högt läge. När ni kommer in möts ni av en ljus och öppen miljö. De stora fönstren som vetter mot väster har utsikt över åker, äng och en kvarndamm. Här är en ljuvlig plats för dig som gillar bad, fiske och paddling. Stugan ligger ...Stugnr: 94427Bengtsfors4 personer,  70 m²Husdjur inte tillåtet.200 m till sjö/hav:.I den lilla byn Näs i Vårvik, på gränsen mellan landskapen Dalsland och Värmland ligger detta fina hus med dubbla glasverandor, en på första och en på andra våning. Ni kommer in till välkomnande hall, vidare till kök med matplats och innanför ...Stugnr: 48000Bengtsfors6 personer,  80 m²Husdjur inte tillåtet.150 m till sjö/hav:.I den lilla byn Näs i Vårvik, på gränsen mellan landskapen Dalsland och Värmland ligger denna stuga. Naturskönt belägen endast ca 100 m från sjön Västra Silen. Här bor ni på landet i det böljande landskapet med utsikt över sjö, hagar, ängar ...Stugnr: 40557Rölanda7 personer,  89 m²Husdjur inte tillåtet.6,0 km till sjö/hav:.Röd stuga med spröjsade fönster på landet med anor från 1800-talet. Numera en modern stuga med ett ljust och rymligt intryck och en vit veranda med charmig snickarglädje. I köket finns både vanlig spis med ugn och en vedspis som sprider härlig ...Stugnr: 04457Ed6 personer,  115 m²Husdjur inte tillåtet.15,0 km till sjö/hav:.Välkommen till en röd och fin stuga, renoverad 2019, med lantligt läge på en gård med djurhållning i det sjö-och älvrika landskapet Dalsland. Stugan är mysig och ombonad, väl inne möts ni av en rymlig hall, kök med diskmaskin, kyl-frys samt ...

  Dalsland kallas ofta ”ett Sverige i miniatyr” och här kommer ni att trivas om ni älskar vacker natur. I Bengtsfors kommun finns till exempel hela 399 sjöar och tusentals hektar skog.

  Ni väljer själva hur ni vill uppleva naturen. Kanske vill ni koppla av med en fisketur, ta en uppfriskande cykeltur, paddla kanot eller kajak och njuta av landskapet från vattnet eller vandra på de vackra vandringslederna? Och varför inte prova på att trampa dressin ända till Årjäng i Värmland?

  Förutom storslagen natur finns också många restauranger, kaféer, evenemang och nöjen att uppleva i Bengtsfors. Dessutom finns här en av de 16 gästhamnarna i vackra Dalslands kanal som varje år gästas av tusentals båtentusiaster. Vill ni ha ännu mer? Då är det inte långt till Dalslands övriga sevärdheter. Välkommen till naturälskarnas Bengtsfors!