Boka din stuga på Tjörn hos oss!

Tjörn har många fina möjligheter att bada, sola, segla, paddla, fiska och vandra – och gott om gemytliga restauranger där du kan njuta av fisk och skaldjur i världsklass. Besök något av alla de små charmiga samhällena så som Skärhamn, Rönnäng, Kyrkesund eller ön Åstol. Här på Tjörn finns också det omtalade Nordiska akvarellmuseet som visar upp sina konstskatter året runt.

Oavsett var du väljer att semestra i Bohuslän så känner du alltid havets närvaro. Här finns lukten av det salta havet och Västkustens sköna atmosfär. I vårt utbud finns stugor till uthyrning både för dig som vill uppleva vackra skärgårdsöar längst ut i kustbandet så som Marstrand och för dig som uppskattar närheten till stadsmiljön i Göteborg med Avenyn och Liseberg i spetsen.

Hos oss kan du boka en stuga ett par dagar, en vecka eller ännu längre på din semester, valet är ditt. I vårt utbud finns boende för alla smaker och plånböcker – alltifrån billiga sommarstugor till vackra skärgårdshus. Med andra ord allt du behöver för en härlig semester vid havet på Tjörn.

Sök och boka här under