Stugsommar

Stuga i Rörvig - direkt i centrum av danmark!

 
Sök ort: Rørvig
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 16 resultat.
Sök på kartan

Stuga i Rörvig - direkt i centrum av danmark!

Ta en paus från vardagen, kankse tillbringa ditt sommarlov i Rörvig

Här i den gamla fiskebyn har du möjlighet att njuta av din semester i ett vackert landskap nära stranden. Rörvig erbjuder många upplevelser för en aktiva semestern - både vandring och fina cykelvägar, fisketurer och golfbanor. Inte långt från Rörvig ligger temaparken Sommarland Sjælland - perfekt för barnfamiljer.

Här kan du börja din sökning efter en stuga i Rörvig:

Läs mer om Rørvig
Våra stugor i Rørvig får 3.8 av 5.0, från 99 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Odden og Fiskeri- og Lystbådshavn
 • Røgeriet Sjællandsoddet
 • Mols-linien
 • Odsherred Museum
 • Hempels Glasmuseum
 • Rørvig
 • Orø
 • Pottegården
 • Korevlerne
 • 16 stuga i Rørvig

  Stuga i RørvigStugnr: 6873Rørvig7 personer,  87 m²1,3 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 4718Rørvig7 personer,  77 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 8930Rørvig6 personer,  66 m²1,3 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 30868Rørvig8 personer,  115 m²1,5 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 63348Rørvig4 personer,  104 m²1,5 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 28764Rørvig6 personer,  103 m²2,0 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 23487Rørvig8 personer,  107 m²1,3 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 8076Rørvig16 personer,  150 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 6793Rørvig6 personer,  106 m²1,8 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 29320Rørvig8 personer,  120 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 4234Rørvig10 personer,  153 m²1,5 km till sjö/hav:.Stuga i RørvigStugnr: 94268Rørvig8 personer,  105 m²850 m till sjö/hav:.

  Se alla stugor i området.

  En aktiv stugsemester i Rørvig

  För den aktiva familjen är Rørvig den perfekta platsen. Här finns ett flertal vandrings- och cykelleder, för att utforska den vackra naturen. Det finns också möjlighet för fisketurer eller en runda minigolf. Strax utanför Rørvig ligger Odsherred Golfklub. Golfklubben har 2 golfbanor med totalt 27 hål i ett lugnt och fint landskap för en härligt aktiv dag.

  Rørvig är en gammal fiskeby och den speciella stämningen kan fortfarande märkas i hamnen med alla fiskrestauranger och rökeriet på kajen. Ett stort urval av skaldjur, nyrökt fisk och hemlagade delikatesser att ta med hem till stugan för att njuta den speciella smaken av Rørvig i en mysig sommarhusstämning.

  Fånga krabbor, bygg sandslott och njut av solen

  Under sommaren är kajkanten i Rørvigs Hamn särskillt populär för barnen som roar sig med att fånga krabbor, medan de vuxna kan koppla av till den veckra utsikten över fjorden. Rørvig Strand ligger alldeles vid Kattegatt och här kan Ni bada i böljan den blå, bygga sandslott på stranden och njuta solen i mellan härliga sanddynern. Gå på upptäcksfärd i Rørvig Plantagen och bland annat se Højsandet – den unika sanddynen inne på land, skapad genom flera hundra år av flygsand.

  Spendera din semester i Rørvig och få ett skönt avbrott från vardagen - här ges tid för närvaro och avkoppling. Rørvig ger en semester i vackert landskap, nära stranden och med upplevelser för hela familjen.

  Hundested - 25 minuter och en båtresa senare

  Endast 7 km öster om Rørvig ligger den trevliga byn Hundested. Med färjan tar överfarten 25 minuter. Man kan göra nya upptäckter i denna hamnstad. Från maj till oktober visas Hundested Sandskulpturfestival. Där kan man vandra omkring och se alla otroligt fina sandskulpturer, gjorda av skulptöer från hela världen.

  Upplevelser i och omkring Rørvig – 3 roliga nöjesparker

  Semestrar du i Rørvig är de allra strösta attraktionerna inom kort avstånd, bland annat: Danmarks Midtpunkt, Højsandet i Rørvig Plantagen, Kongestenen och Rørvigs kyrka.

  Bara lite längre bort ligger 3 av Sjællands roligaste nöjesparker

  Hyr du stuga genom DanCenter får du rabatt på många av Danmarks mest populäre attraktioner och nöjesparker. Här kan du se vilka attraktioner du får rabatt tilla, när du reser på semester med DanCenter.

  Stuguthyrning i Rørvig

  Hos DanCenter stuguthyrning har vi över 60 års erfarenhet av stuguthyrning, när du planerar din semester med oss kan du känna dig helt trygg i att allt fungerar som det sak. Här på sidan finner du stugor i Rørvig och hos DanCenter finns något för alla smaker.

  Stugområden nära Rørvig

  Du finner även flera andra populära stugområden i närheten av Rørvig. Exempelvis kan du hyra stuga i Veddinge Bakker eller något av de andra stugområdens på Nord västra Sjælland . Se även stugor på hela Sjælland.