Stugsommar

Hyr en stuga i Klitmöller och upplev Danmarks Hawaii

 
Sök ort: Klitmøller
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 15 resultat.
Sök på kartan

Hyr en stuga i Klitmöller och upplev Danmarks Hawaii

Klitmöller är känt för att vara Danmarks Hawaii

Här finner man surfare från hela världen och ger allt i vågorna. Om du inte vill surfa kan du istället njuta av utsikten från de höga sanddynerna över de vita, breda sandstränder. Du kan också tillbringa dagen i nöjesparken Fårup Sommerland. Efter en hel dags roligheter avslutar du dagen med en härlig kväll på terrassen i stugan. Här hittar du och din familj helt säkert en perfekt stuga för semestern.

Börja din sökning efter en stuga i Klitmöller här:

Läs mer om Klitmøller
Våra stugor i Klitmøller får 3.8 av 5.0, från 388 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Nordsjö Oceanarium
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • Skagen Museum
 • Voergaard slot
 • Fun Park Hirtshals
 • Børglum Kloster
 • Skagen och Egnsmuseum
 • Bunkermuseet Hirtshals
 • 15 stuga i Klitmøller

  Stuga i KlitmøllerStugnr: 33087Klitmøller12 personer,  158 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 26211Klitmøller7 personer,  87 m²950 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 6398Klitmøller4 personer,  70 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 29393Klitmøller10 personer,  107 m²900 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 53094Klitmøller6 personer,  100 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 7802Klitmøller8 personer,  88 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 71700Klitmøller6 personer,  90 m²700 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 78334Klitmøller6 personer,  85 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 24733Klitmøller10 personer,  150 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 50432Klitmøller6 personer,  45 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 88244Klitmøller10 personer,  103 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 94615Klitmøller8 personer,  104 m²700 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 88576Klitmøller10 personer,  157 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i KlitmøllerStugnr: 4444Klitmøller6 personer,  85 m²400 m till sjö/hav:.

  Se alla stugor i området.

  Stugsemester i Klitmøller – Varje surfares paradis

  Mitt i Nationalparken Thy finns ett av Nordeuropas bästa ställe för surfare, även känt som "Cold Hawaii”. Hit vallfärdar surfare från hela världen, för att testa de ståra vågornas krafter. De krävande vågorna är ochså perfekta för vinrsurfing. Vill du testa surfing, finns det både surfskolor och möjligheter att hyra utrustning i Klintmøller. Eller sitt bara lugnt på en av de fina sanddynerna och beundra de duktiga surfana lite på avstånd.

  Klitmøller är speciellt känt för de fina surffaciliteterna, men bjuder också på många andra aktiviteter och attraktioner. Staden är känd för att vara ett mysigt fiskeläge med bra matställen, härlig sandstrand och för Klitmøller rökeri. I Nationalparken Thy kan ni uppleva en enastående natur med några av Danmarks renaste sjöar och ett rikt djurliv. En stugsemester i Klitmøller är perfekt för den aktiva familjen som gillar vandring, moutainbike, ridturer eller fritidsfiske vid "Det Gule Rev".

  Upplevelser i och nära Klitmøller – från nöjespark till museum

  Förutom ett besök till "Cold Hawaii", som är den verkligt stora sevärdheten nära Klitmøller, kommer här ett litet axplock av roliga semesterupplevelser vid Klitmøller.

  Hyr du din stuga hos DanCenter får du rabatt på flera av Danmarks mest populära attraktioner. Här kan du se vilka attraktioner du får rabatt på , när du semesterar med DanCenter.

  Stuguthyrning i Klitmøller

  Hos DanCenter stuguthyrning har vi över 60 års erfarenhet av stuguthyrning. När du planerar din semester hos oss kan du vara säker på att allt flyter som det skall. På denna sidan hoittar du ca. 25 stugor i Klitmøller allt från lyxhus till klassiska stugor - hos DanCenter hittar du något för varje tillfälle.

  Stugområden nära Klitmøller

  Det finns även många andra populära stugområden i närheten av Klitmøller. Hyr till exempel stuga i Vorupør eller se fler stugområden vid Norra Västerhavet. Se även stugor på Norra Jylland.

  Semestra med Danland Feriecenter nära Klitmøller

  Du kan också besöka en av Danlands semesteranläggning i närheten av Klitmøller. Lite längre norrut ligger Vigsø Feriecenter och söder ut Agger Havn Feriecenter .

  Går semestern till Vigsø Feriecenter kan hela familjen roa sig i det stora badlandet. Här kan ni få fjärilar i magen av den 50 meter långa vattenrutschbanan eller koppla av och bara njuta av tillvaron i det varma spabadet eller i bastun. Feriecentret ligger nära de fantastiska och barnvänliga stränderna i Vigsø Bugt – helt perfekt en varm sommardag. På feriecentret finner ni även lekplatser, hoppkuddar och en rad aktiviteter som cykeluthyring, minigolf och tennis.

  I Agger Havn Feriecenter bor ni i härliga semesterbostäder på första parkett vid hamnen och fjorden. Feriecentret är idealiskt för den aktiva familjen med stora möjligheter att vandra-, fiska- och cykla. På feriecentret finns inomhus swimmingpool, bastu, biljard och bordtennis samt utomhusaktiviteter som beachvolley, boule, lekplats och minigolf. Går semestern till Agger Havn med Danland får ni även gratis entré till Sydthy simhall.