Första sidan

Hjälp att boka stuga:

Att boka stuga:

För att söka fram en lämplig stuga tar du enklast hjälp av sökfunktionen på den större bilden.
Välj region, område eller skriv med fritext vilken ort/kommun du vill boka stuga i. Vill du se hela vårt svenska utbud klicka bara på SÖK-knappen.


Lediga stugor:

Skriv in vilket datum du önskar komma och på vänster sida syns direkt alla lediga stugor som finns enligt era val. Ankomstdagen är alltid lördag under högsäsong och man måste boka 7 nätter. Övrig tid på året är det valfri ankomstdag och valfritt antal övernattningar.


Se mer om en stuga:

När du hittat stugan du önskar, klicka på stugfotot och mer info om den specifika stugan visas. Här finns flera foton, ev. en skiss som visar planlösningen och priser för de olika säsongerna. Här finns 3 flikar där du väljer exakt datum för ankomst och avresa för att få det korrekta priset för just ditt stugval. Det finns i flik 2 texter om både stugan och området samt under flik 3 lite praktisk info inför resan och våra öppettider.

Det går att klicka på kartan för att se mer exakt vart stugan ligger.


Boka

När du är klar och vill boka – Klicka på
”Boka-knappen” under ditt pris.


Bokningen:

Kontrollera att du valt rätt datum och välj om du önskar Trygghetsförsäkringen och om du önskar göra någon tilläggsbeställning, så som slutstädning, sänglinne eller evt. roddbåt och motor. Varje stuga är unik och erbjuder ett specifikt sortiment. Gör ditt val och klicka på ”Fortsätt”.


Fyll nu i formuläret med dina uppgifter och klicka sedan på ”Fortsätt”.


Välj betalform och läs hyresvillkoren. Därefter klickar du på ”Fortsätt.


Här vid steg 4 skall du slutligen godkänna och genomföra bokningen.
Kontrollera först att alla uppgifter är korrekta och att ”Hyresperioden” är den du önskar. Klicka på ”Genomför bokningen”


Bokningen är genomförd

Nu kan du välja att skriva ut bokningsbekräftelsen med ert bokningsnummer och annan matnyttig information.
Det kommer även en bekräftelse till den e-mailadress du uppgav vid bokningen, innehållande en länk till denna sida, där du kan slutföra era tilläggsbeställningar och ev. göra er slutbetalning.