Sök stuga här
Välj bland över 1300 stugor i Sverige

 

Hyr ett sommarhus, vackert skärgårdshus eller en mysig stuga i Sverige!

Sista Minuten

Sista Minuten

  • Upp till 30% rabatt när du kan resa med kort varsel. Boka en billig stugsommar.

Stuga i Sköna Augusti

Sköna Augusti

  • Härliga kvällar att njuta av grill och gemenskap. Billiga veckor!


Stuga vid vattnet

Stuga vid vattnet

  • Njut av en vecka i stuga vid havet eller en lugn och stilla insjö.

Hyr ut

Hyr ut din stuga

  • Skattefritt upp till 50.000,-
  • Ägarhyra i förskott
  • Kostnadsfri försäkring


Att hyra stuga

Borta bra, men hemma bäst. Du som väljer att hyra stuga i Sverige på din semester får möjligheten att uppleva den svenska sommaren och naturen när den är som vackrast. Vi på Stugsommar har mer än 50 års erfarenhet av stuguthyrning och är med våra över 1 300 stugor bland de största på marknaden.
Boka din semester i Sverige hos oss!


Våra stugor

Vi har sommarhus och sommarstugor för uthyrning i alla prisklasser vid de finaste platserna i hela Sverige – Västkusten med kala klippor och glittrande hav, Öland, Österlen med sina sköna sandstränder, i närheten av Stockholm eller i vackra Roslagen för att bara nämna några.


Vårt utbud passar hela familjen

och sträcker sig från klassiska stugor till lyxiga villor med swimmingpool. Du kan välja mellan en stuga med havsutsikt, med båt vid bryggan, wifi och mycket annat - hos oss finns ett hus eller en stuga med alla bekvämligheter du kan önska dig under din semester. Är du mer aktiv av dig kommer du att gilla stugorna med aktiviteter så som biljard, bordtennis, airhockey, bordsfotboll


Stugor i Danmark

Med Stugsommar - DanCenter kan du boka din stuga i Danmark. Välj mellan över 5.000 stugor belägna längs vackra, breda sandstränder. Allt från klassiska stugor till de med swimmingpool, bubbelpool eller bastu. I flera av stugorna är upp till två husdjur välkomna!


Feriehuse i Sverige

När våra grannar från Norge väljer att boka feriehus i Sverige är det ofta vestkysten som lockar. Bestill dit feriehus i Sverige her!

Boka stuga på bara några minuter

Nu har vi gjort det ännu enklare att boka stuga. Klicka på en passande vecka och alla lediga stugor visas direkt. En stuga ger massor av möjligheter till skön samvaro och avkoppling. Sen semester, födelsedag, familjesammankomst eller långhelg med vänner. Välj den vecka som passar och se snabbt alla lediga stugor.
Vecka 32
Vecka 33
Vecka 34
Vecka 35
LånghelgHyr stuga när och hur länge du vill

Hos oss kan du din hyra stuga under så lång tid som passar dig – från 2 dagar till flera veckor. Under stora delar av året kan du välja ankomstdagen fritt – och för dig som är spontan har vi också många förmånliga erbjudanden så som sista-minuten,där du sparar upp till 30% på priset. Perfekt för till exempel dig som vill ta en paus från vardagen med en avkopplande minisemester eller weekend.


Våra mest populära stugor!

Vi kan stolt erbjuda er några av de allra bästa stugorna på marknaden. Här kan du välja bland snygg design, lyx, swimmingpool, badtunna eller det bästa läget. Boka din drömstuga här


Nyinkomna

Här visar vi ett urval av våra senast inkomna stugor denna säsongen. Nu är du bara ett klick från att boka bästa stugan.